Evenimentul Zilei > Actualitate > Neşu are nevoie de un lift acasă
Neşu are nevoie de un lift acasă

Neşu are nevoie de un lift acasă

"Bichonul" îşi va continua recuperarea în propria locuinţă după ce aceasta va fi modificată pentru nevoile sale.

Fotbalistul român Mihai Neşu va părăsi, în curând, clinica de recuperare unde a ajuns în urma accidentării teribile pe care a suferit-o la coloana vertebrală, în urma unui duel cu un coechipier de la FC Utrecht, la un antrenament al formaţiei olandeze, în urmă cu aproape patru luni.
"Bichonul", care îşi simte doar partea stângă a corpului şi se deplasează cu ajutorul unui cărucior, va fi mutat în locuinţa sa din Olanda, după ce aceasta va fi amenajată corespunzător pentru nevoile sale.
"Sper că va putea renunţa la căruciorul cu rotile într-o zi"
Anunţul a fost făcut de Jan Willem van Dop, fostul preşedinte al grupării FC Utrecht, la scurt timp după ce acesta şi-a încheiat mandatul de şase ani la conducerea clubului.
"Mihai lucrează din greu la recuperare. Îi este greu să accepte situaţia în care este, însă eu sper că va putea să renunţe la căruciorul cu rotile într-o zi", a declarat Van Dop pentru publicaţia "Telegraaf". "Mihai a fost şi acasă, însă va mai dura o vreme până când va putea să se mute acolo", a adăugat fostul preşedinte al grupării olandeze pentru care Neşu a evoluat timp de trei sezoane.
Îi trebuie o baie nouă şi uşi fără praguri
Purtătorul de cuvânt al clubului din Utrecht, Harry van Dam, ne-a declarat că Mihai nu primeşte vizite la centrul de recuperare în acest moment, dar şi că procesul de vindecare evoluează greoi.
"Nu există semne majore de îmbunătăţire a stării sale. Nimeni nu ştie cât de departe va ajunge Mihai în ceea ce priveşte recuperarea sau cât de mult va dura procesul", ne-a spus Van Dam.

"Mihai se va muta curând acasă, însă sunt câteva lucruri care trebuie făcute acolo mai întâi. Trebuie instalat un lift, baia trebuie refăcută, iar toate pragurile de la uşi vor fi scoase", a adăugat oficialul olandez.
<iframe width="560" height="450" src="http://www.youtube.com/embed/NdFPzL-XDog" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="345" src="http://www.youtube.com/embed/cIB8r4y9GLg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
115 zile
au trecut de când fundaşul român Mihai Neşu a suferit fractura la coloana vertebrală în urma contactului cu coechipierul său de la FC Utrecht, Alje Schut

  • Portretul fotbalistului căruia îi place desenul: Neşu, un bichon cu suflet de pitbull
  • Medicii, în „cazul Neşu”: „Dacă se prelungeşte actuala stare, e din ce în ce mai rău!”
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: