"Naşul" reapare pe 10 decembrie, la Zece TV

"Naşul" reapare pe 10 decembrie, la Zece TV

Radu Moraru pregăteşte emisiunea care l-a consacrat într-o nouă formulă, mai atractivă, ce va fi transmisă pe postul generalist deţinut de RCS&RDS.

Televiziunea generalistă Zece TV îşi va începe emisia în data de 10 decembrie, a anunţat ieri Radu Moraru, deşi nu a obţinut încă licenţa de funcţionare de la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA).

"Dosarul pentru licenţa postului a fost depus la CNA, acum aşteptăm ca membrii să se întâlnească şi să ia o decizie. Nu îmi fac griji, nu cred că este o problemă în a obţine o licenţă în ziua de azi, mai ales că, în ultima vreme, chiar am fost în relaţii bune cu oamenii de acolo. Noi suntem pregătiţi să emitem", a declarat Radu Moraru. Proiectul Zece TV este condus de Radu Moraru (project manager), urmat de Adrian Bucă (director general), Cătălin Chirilă (director editorial) şi Andi Râpan (director financiar).

Radu Moraru: "Zece TV nu va dezbina oamenii"

Grila de programe de start va cuprinde filme, emisiuni de Crăciun, cadouri pentru telespectatori şi o emisiune "Naşul" cu mai puţină politică şi mai mult umor. "Un «NaşÂ» de Sărbători", a spus Moraru.

"La sfârşitul lunii ianuarie, începutul lunii februarie, vom lansa postul generalist propriu-zis. Va fi o televiziune care va plăcea mult, nu va dezbina oameni, îi va uni", a completat el. Varianta finală a grilei de programe pentru Zece TV va fi alcătuită din emisiuni cu format internaţional, fie ele şi de tabloid, iar ştirile "nu vor fi nici de stânga, nici de dreapta", a precizat Moraru. "Pentru început vom emite pe RCS&RDS, iar dacă va fi un post bun, toţi operatorii de cablu vor încerca să-l preia. Asta depinde doar de oamenii care vor lucra aici", a mai adăugat realizatorul TV.

În ceea ce priveşte vedetele care vor face parte din noul post generalist, realizatorul emisiunii "Naşul" nu a dezvăluit niciun nume, dar a spus că după 10 decembrie, în fiecare săptămână, va fi anunţat câte unul.

Bugetul estimat pentru perioada 2010-2011 ajunge la 10 milioane de euro.

Ne puteți urmări și pe Google News