"Naşul", cel mai bun film al tuturor timpurilor

"Naşul", cel mai bun film al tuturor timpurilor

"Naşul" regizat de Francis Ford Coppola, cu Marlon Brando şi Al Pacino în rolurile principale, a fost votat cel mai bun film al tuturor timpurilor, potrivit BBC.

Revista Empire a făcut un sondaj pentru a determina topul celor mai bune 500 de filme ale tuturor timpurilor, pe un eşantion de 10.000 de cinefili, consultând, totodată, 150 de regizori de la Hollywood, printre care Quentin Tarantino şi Mike Leigh, alături de 50 de critici de film.

"Naşul" s-a clasat în fruntea acestui top, urmat de "Indiana Jones şi căutatorii arcei pierdute" (1981) şi "Imperiul Contraatacă: Ediţie Specială" (1980), din seria "Star Wars". Topul celor mai bune cinci filme ale tuturor timpurilor este completat de "Închisoarea Îngerilor" (1994), de Frank Darabont, şi megaproducţia "Fălci", semnată de Steven Spielberg.

"Băieţi buni" (1990) de Martin Scorsese, "Apocalipsul acum" de Coppola (1979), "Cântând în ploaie" (1952), şi mai recentele "Pulp Fiction" (1994) şi "Fight Club" (1999) completează clasamentul celor mai bune 10 pelicule.

Ne puteți urmări și pe Google News
Sursa: Mediafax