Evenimentul Zilei > Actualitate > „Narcisa sălbatică”, noua telenovelă de pe Antena 1
„Narcisa sălbatică”, noua telenovelă de pe Antena 1

„Narcisa sălbatică”, noua telenovelă de pe Antena 1

În această toamnă, Antena 1 mizează pe nume noi, actori consacraţi ai telenovelelor româneşti şi un scenarist argentinian.

Alina Puşcaş, Ciprian Dumitraşcu, Tania Budi, Andrei Aradits, Nicole Duţu sau Antonia Ionescu sunt protagoniştii telenovelei "Narcisa sălbatică", producţia Antenei 1, ce va avea premiera în luna septembrie.

Rolul Narcisei va fi interpretat de Alina Steliana Puşcaş, cunoscută mai mult în lumea modei, iar cel al lui Tudor, de actorul Ciprian Dumitraşcu. Scenariul îi aparţine lui Gabriel Corrado, actorul din "Perla Neagră" sau "Omul mării". El colaborează pentru a doua oară la un scenariu pentru Antena 1, după "Secretul Mariei".

"Aceasta este cea mai sensibilă poveste de dragoste", spune el. Corrado a fost în România când proiectul era în faza de pregătire şi, pentru că a trebuit să plece, a ţinut on-line legătura cu echipa, din Buenos Aires, iar zilele acestea el este aşteptat să vină la Bucureşti.

Augusta Lazarov: "Nimic nu e ceea ce pare"

Proiectul se desfăşoară sub coordonarea Augustei Lazarov, Head of entertainement Antena 1. Actorul argentinian a mai lucrat cu Augusta şi Valeriu Lazarov la mai multe producţii, inclusiv ca scenarist.

"Autenticul şi valorile adevărate ale relaţiilor interumane se vor regăsi în această poveste emoţio nantă şi ne vor face complici la desfăşurarea ei. Cum se transformă viaţa unei tinere careşi duce liniştită zilele într-un sat românesc şi cum va reuşi ea să readucă în prim-plan adevăratele valori de care avem atâta nevoie. Nimic nu este ceea ce pare şi totul se transformă pas cu pas. Trebuie doar să credem că imposibilul poate deveni posibil!", a spus Augusta Lazarov.

Poveste emoţionantă

Tudor, un avocat de succes, cu o situaţie financiară foarte bună pleacă în vacanţă împreună cu familia. Pe drum însă are loc un accident, iar maşina se răstoarnă în prăpastie.

Întâmplarea face ca Narcisa, o tânără care locuia în zonă, să-i ajute, iar Tudor şi familia lui sunt salvaţi. Avocatul ia hotărârea să o răsplătească pentru curajul ei şi destinul lor devine comun. Viaţa fetei nu a fost uşoară. Ea este orfană de mamă, iar despre tatăl ei nu ştie aproape nimic şi trăieşte alături de bunica sa în condiţii precare. Pentru a se întreţine tânăra lucrează ca model pentru un sculptor din sat.

"Narcisa sălbatică este o poveste minunată, plină de sentimente care captivează. Trăirile sunt atât de intense, încât personajele pot deveni parte din viaţa noastră."
AUGUSTA LAZAROV, Head of entertainement Antena 1

DISTRIBUŢIE

La Veneţia, pentru filmări

Andrei Aradits joacă rolul lui Cristian, prietenul cel mai bun al lui Tudor. Alături de o parte din echipa actuală, el a mai jucat şi în "Fetele marinarului". "Joc rolul lui Cristian, un avocat rău. Mă bucur că am fost se lectat pentru această producţie, şi mă simt extraordinar", a spus Andrei.

Tania Budi o interpretează pe frumoasa soţie a lui Tudor: "Sunt entuziasmată de acest proiect. Am intrat deja în febra filmărilor, iar echipa este de profesionişti. Sunt sigură că vom colabora bine, iar ce va ieşi va plăcea telespectatorilor".

Adelina Pestriţu, fosta asistentă a lui Mihai Morar, deşi a spus că vrea să joace în telenovelă, nu a participat la casting. În aceste zile, actorii se află la Veneţia, pentru filmări.

Fotofactory, fotograf: Sever Popescu

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: