"Strigăte, onomatopee, argou, bătăi din picior în podea, jigniri, sfaturi de comportament date unor copii cu care se întâlnea pentru prima oară și doar pentru o oră sunt manifestări ale președintelui CNA surprinse în cadrul programului ”Școala altfel”. A cerut să fie lăsată singură cu elevii, fără supravegherea vreunui profesor, motivând că așa ar fi copiii mai sinceri", scrie Narcisa Iorga.

Potrivit acesteia, "Laura Georgescu se transpune în rolul psihologului pentru copii, pune întrebări despre familiile copiilor, despre cum reacționează acasă în anumite circumstanțe și nu se referă mai deloc la audiovizual. Apoi, tonul pe care-l folosește și ofensele pe care le aduce copiilor ar trimite afară din învățământ orice dascăl".

Președintele CNA a avut numeroase ieșiri necontroloate în cadrul CNA, fie în ședințe publice, fie în afara lor, adaugă Iorga, subliniind că acest comportament nepotrivit al preşedintelui CNA "s-a mutat în școală, în mijlocul unor copii care au rămas marcați, cu siguranță, de modul în care li s-a vorbit".

Anul trecut, după această experienţă, părinţii elevilor de clasa a treia care au întâlnit-o pe Laura Georgescu au adresat tuturor membrilor CNA o scrisoare deschisă. Conţinutul scrisorii şi înregistrările din timpul întâlnirii cu elevii, pe cutiapandorei.net.