Naomi Campbell este cunoscută în toată lumea pentru cariera sa de model. A fost descoperită când avea doar 15 ani și faima sa a crescut în timp ce a distrus barierele și așteptările. A devenit primul model de culoare de pe coperta Vogue și a marcat nenumărate apariții memorabile pe marile podiumuri ale lumii. Acum, Naomi Campbell a marcat un nou moment în viața sa: a devenit mamă. 

 

Supermodelul și actrița, în vârstă de 50 de ani, a născut primul său copil, o fetiță. Marele anunț l-a făcut pe Instagram, împărtășind o fotografie emoționantă ținând în mâna sa picioarele bebelușului.

 

Naomi Campbell a devenit mamă la 50 de ani! Ce mesaj a transmis 

Anunțul a fost făcut chiar de către Naomi, pe pagina sa de Instagram. „O mică binecuvântare minunată m-a ales să fiu mama ei. Mă simt atât de onorată să am acest suflet blând în viața mea, nu există cuvinte care să descrie legătura cu îngerul meu pe care o împărtășesc acum cu voi. Nu există o iubire mai mare’, a scris Naomi Campbell în postarea de pe Instagram.

O sursă a declarat exclusiv pentru Page Six: „Naomi și-a dorit să fie mamă de mult timp și în cele din urmă s-a întâmplat. Ea este nașa multor copii ai prietenilor de familie și a așteptat întotdeauna cu nerăbdare ziua formării propriei familii. “

În mai 2017, Campbell a declarat revistei Evening Standard că vrea să devină mamă, dar nu se grăbește. „Mă gândesc să am copii tot timpul. Dar acum, cu evoluția științei, cred că o pot face când vreau’, a spus ea în acel moment.

Internauții au reacționat imediat și i-au lăsat numeroase mesaje.

„Da!!! Binecuvântarea ta este binecuvântarea ei! Știu că vei fi o mamă incredibilă. Foarte fericit sunt pentru tine!”, “Felicitări Regina Naomi. Atât de fericit pentru tine și copilul tău. Este foarte norocoasă!”, „Vei fi o mamă excepțională. Felicitări amândurora că v-ați ales!”