Evenimentul Zilei > Justitie > „Nana Club”, la tribunal
„Nana Club”, la tribunal

„Nana Club”, la tribunal

Scandalul sexual în care apare numele deputatului Petru Călian (PDL) a ajuns pe masa judecătorilor clujeni. Mâine începe procesul.

Consilierul local Mircea Petric îl contrazice pe deputatul Petru Călian, potrivit unei declaraţii din dosarul „Nana Club” de trafic de persoane instrumentat de DIICOT Cluj. Iniţial, deputatul PDL a respins informaţiile potrivit cărora ar fi întreţinut relaţii sexuale cu prostituate, afirmând că, în vizitele sale la „Nana Club”, n-ar fi văzut nimic „suspect”.

„A treia oară când am fost în «Nana Club» am intrat împreună cu Petru Călian… (Fetele din club) ne-au întreţinut cu dansuri erotice, şi unele dintre ele s-au dezbrăcat complet. Noi am fost la «Club Nana» ca şi cum ar fi fost un striptease…”, a spus Petric. Deputatul Petru Călian, care n-a putut fi contactat, a mai spus că numele lui apare în acest dosar întrucât făcea un studiu de impact în legătură cu o iniţiativă legislativă referitoare la prostituţie şi că aşa se explică şi contactele cu o anume Danya.

„Pe durata efectuării studiului am purtat mai multe discuţii cu aceasta, inclusiv telefonice… Relaţia cu Danya s-a rezumat la nivelul discuţiilor, neavând relaţii intime sau de altă natură cu aceasta”, a declarat el,la DIICOT. Totuşi, Danya, pe numele ei Daniela S., a fost cercetată alături de Natalia Strechi, patroana de la „Nana Club”, pentru trafic de persoane şi s-ar fi prostituat ea însăşi, susţin procurorii DIICOT, care însă n-au produs suficiente probe. Judecarea dosarului va începe mâine, la Tribunalul Cluj.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News