Evenimentul Zilei > Social > N-ai câștigat la Loteria bonurilor fiscale? Mâine mai ai o șansă
N-ai câștigat la Loteria bonurilor fiscale? Mâine mai ai o șansă

N-ai câștigat la Loteria bonurilor fiscale? Mâine mai ai o șansă

A doua extragere ocazională a Loteriei bonurilor fiscale va fi organizată duminică, 28 iunie, pentru bonurile emise în perioada 29 martie - 31 mai, potrivit Radio România Actualităţi. Fondul de premiere este de un milion de lei.

A doua extragere ocazională a Loteriei bonurilor fiscale va fi organizată duminică, 28 iunie, pentru bonurile emise în perioada 29 martie – 31 mai, potrivit Radio România Actualităţi. Fondul de premiere este de un milion de lei.

Selecţia câştigătorilor va fi realizată în două părţi. Mai întâi, Loteria Română va organiza extragerea din urne a bilelor care vor desemna luna, ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare.

După centralizarea lor va avea loc o a doua extragere în urma căreia se vor stabili numai 100 de bonuri câştigătoare.

Cererile de revendicare a premiilor se pot depune începând de luni la orice Administraţie Fiscală în termen de 30 de zile.

La precedenta extragere au fost înregistraţi peste 18.000 de români câştigători care au primit fiecare câte 55 de lei pentru fiecare bon.

La extragerea de Paşte, au fost câştigătoare toate bonurile fiscale din ziua de 7 februarie, cu suma între 6,00 lei şi 6,99 de lei.