Adrian Mutu: "Am revenit"

Adrian Mutu: "Am revenit"

Internaţionalul român Adrian Mutu a jucat astăzi 12 minute la Fiorentina în meciul disputat de echipa lui Sinişa Mihajlovici la Parma. Internaţionalul român a intrat pe teren în minutul 78 al meciului Parma - Fiorentina 1-1 (1-0). Au marcat: Amauri (15) / Gaetano D'Agostino (49).

Adrian Mutu a jucat din nou astăzi la Fiorentina. Internaţionalul român a fost în lotul pe care Sinija Mihajlovici l-a deplasat la Parma. Mai mult, Mutu a fost trecut pe foaia de joc ca rezervă pe "Ennio Tardini".

Jurnaliştii italieni anunţau chiar că Mutu ar putea apărea în garnitura de bază a Fiorentinei, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Mutu a avut astfel ocazia să joace împotriva fostei sale echipe. Mutu, 32 de ani, a jucat la Parma în sezonul 2002-2003, după care a plecat la Chelsea Londra.

Ne puteți urmări și pe Google News

Adrian Mutu, la Radio Toscana: "Am revenit într-un meci greu, dar sunt bine. N-am marcat acum, dar sper că o voi face data viitoare. Le mulţumesc fanilor că nu m-au abandonat. M-am îmbrăţişat cu Gilardino, în vestiar n-am avut nicio problemă cu colegii. Mihajlovici are dreptate când spune că trebuie să-i recâştig încrederea. Cel mai important lucru pentru mine este să ajut Fiorentina să ajungă în partea de sus a clasamentului".

Sinişa Mihajlovici, la Radio Toscana: "Ştim cu toţii că Mutu este un mare jucător, iar atunci când va fi în formă bună ne va ajuta. El a început de la zero şi trebuie să-mi recâştige încrederea prin ceea ce face în teren, nu prin vorbe".