Adrian Mutu a jucat din nou astăzi la Fiorentina. Internaţionalul român a fost în lotul pe care Sinija Mihajlovici l-a deplasat la Parma.
Mai mult, Mutu a fost trecut pe foaia de joc ca rezervă pe "Ennio Tardini".

Jurnaliştii italieni anunţau chiar că Mutu ar putea apărea în garnitura de bază a Fiorentinei, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Mutu a avut astfel ocazia să joace împotriva fostei sale echipe. Mutu, 32 de ani, a jucat la Parma în sezonul 2002-2003, după care a plecat la Chelsea Londra.

Adrian Mutu, la Radio Toscana: "Am revenit într-un meci greu, dar sunt bine. N-am marcat acum, dar sper că o voi face data viitoare. Le mulţumesc fanilor că nu m-au abandonat. M-am îmbrăţişat cu Gilardino, în vestiar n-am avut nicio problemă cu colegii. Mihajlovici are dreptate când spune că trebuie să-i recâştig încrederea. Cel mai important lucru pentru mine este să ajut Fiorentina să ajungă în partea de sus a clasamentului".

Sinişa Mihajlovici, la Radio Toscana: "Ştim cu toţii că Mutu este un mare jucător, iar atunci când va fi în formă bună ne va ajuta. El a început de la zero şi trebuie să-mi recâştige încrederea prin ceea ce face în teren, nu prin vorbe".