Mutu debutează în reality-show

Mutu debutează în reality-show

„Il Fenomeno - Adrian Mutu“, serial dedicat celui mai în vogă fotbalist român, începe diseară, de la ora 22.30, pe postul Kanal D.

Telespectatorii postului Kanal D vor putea urmări astă-seară, de la ora 22.30, debutul showului TV „Il Fenomeno - Adrian Mutu“, un serial care doreşte să le arate oamenilor viaţa de zi cu zi a celui care dă ora exactă la Fiorentina şi la naţionala de fotbal a României. Episoadele urmează să fie difuzate în fiecare săptămână, de luni până joi.   Numele copiilor, lângă drapelul României În primul episod, care va dura 25 de minute, jucătorul le va povesti fanilor ce anume îl motivează în carieră, propulsându-l printre cel mai bine cotaţi fotbalişti din lume la ora actuală. Cu această ocazie, Mutu îşi va arăta ghetele norocoase cu care marchează la foc automat în Serie A pentru Fiorentina, formaţie pe care a calificat-o joi seara în semifinalele Cupei UEFA. În ciuda faptului că mariajul cu Alexandra Dinu, prima lui soţie, a durat cât o ploaie de vară şi s-a terminat cu scandal, Mutu a rămas ataşat sufleteşte de Mario, copilul său din prima căsătorie. Chiar dacă nu reuşeşte să-l vadă prea des, Adrian e topit după Mario. O dovadă emoţionantă de dragoste va apărea astă-seară în serialul „Il Fenomeno - Adrian Mutu“. Fotbalistul nu se desparte niciodată de perechea de ghete pe care şi-a inscripţionat numele lui Mario şi al Adrianei, alături de steagul României. Aflaţi unde mănâncă starul În episoadele care vor urma, suporterii lui Mutu îşi pot urmări idolul în diverse ipostaze: de la postura de sportiv, soţ şi tată, până la imaginea de om de afaceri. La Kanal D, Mutu îşi va povesti în detaliu copilăria, ce-a simţit la primul său meci de fotbal, dar şi cum a trecut peste năzbâtiile comise la şcoală, precum şi aventurile trăite în vacanţele de vară. Admiratorii piteşteanului vor putea afla ritualurile sale dinaintea fiecărui meci. Prin intermediul emisiunii, românii vor putea vedea locurile preferate de Mutu pentru plimbare, restaurantele unde mănâncă şi sumele de bani pe care le scoate din buzunar la o „partidă“ de cumpărături.

BONUS

„Briliantul“, mai bogat cu două milioane de euro  Postul Kanal D a pus la bătaie resurse tehnice şi materiale importante pentru ca show-ul „Il Fenomeno - Adrian Mutu“ să devină posibil. O echipă de filmare l-a însoţit pas cu pas pe Mutu la Florenţa. Bugetul televiziunii a fost însă dat peste cap dintr-un alt motiv. „Briliantului“ i s-a oferit o sumă impresionantă pentru a accepta să-şi deschidă atât uşa casei, cât şi sufletul. Se spune că fotbalistul a fost răsplătit, pentru prestaţia din faţa camerelor, cu peste două milioane de euro, aproape cât câştigă jucătorul din salariu şi prime la AC Fiorentina într-un întreg sezon.

Ne puteți urmări și pe Google News