Serialul, care rulează de luni până joi, de la ora 22.30, continuă să despice viaţa fotbalistului, cu scopul de a le prezenta telespectatorilor aspecte nemaivă zute şi nemaiauzite despre cel mai important fotbalist al echipei naţionale a României.

A mâncat până i s-a făcut rău

Doar prietenii din copilărie ştiu că Mutu era, în adolescenţă, cel mai gras din copiii alături de care bătea mingea pe maidanele Piteştiului! Mihai Ianovschi, antrenorul pe care Mutu l-a avut la juniorii Argeşului, povesteşte astă-seară, la Kanald D, că, după antrenamente, Adi dădea fuga acasă şi mânca până nu se mai putea ridica de la masă!

Într-un cantonament efectuat la Deva cu formaţia de juniori, Mutu nu s-a dezis de faima de mare gurmand pe care o avea şi a înfulecat pe nerăsuflate şapte porţii de macaroane, după care a plecat în cameră, unde i s-a făcut rău! Chemat de urgenţă de către colegii lui Adrian, tehnicianul l-a urecheat pe fotbalist. Tot atunci, Adi s-a ales din partea antrenorului cu o poreclă de care nu a reuşit să se descotorosească pe toată durata adolescenţ ei: „Brontozaurul“! A fost momentul în care Adi a decis să renunţ e la mâncarea în exces, pentru a scăpa de ironiile celor din jur.