Măsură uluitoare în fotbalul românesc!

Măsură uluitoare în fotbalul românesc!

Conducerea clubului FC Braşov a decis să anuleze toate abonamentele de la peluză, pentru a sancţiona astfel galeria care, prin comportamentul deplasat, a adus amenzi generoase pe adresa "stegarilor".

Conducere clubului FC Braşov a luat o decizie dură împotriva propriilor suporteri: a anulat toate abonamentele din peluza unde stă galeria. Măsura a fost argumentată prin faptul că, din cauza fanilor, clubul a primit amenzi de peste 75.000 de lei din luna martie şi până acum.

În schimbul abonamentelor la peluză, fanilor le-au fost oferite abonamente la tribunele I şi II. Cei care nu vor abonamente în altă zonă a stadionului îşi vor primi banii înapoi.

"Se impunea o astfel de măsură, pentru că nu o să ajungem să plătim mai bine de 750 de milioane de lei vechi amenzi pentru scandările şi comportamentul lor, în loc să folosim banii aceia în alte scopuri la club. Cu aceste specimene eu nu am ce discuta. Din punctul meu de vedere, aceştia nu sunt suporteri, suporterii adevăraţi sunt cei care stau la tribuna a doua şi cântă tot meciul, iar dacă echipa joacă prost, îi taxează pe jucători într-un mod civilizat. Nu mă impresionează în niciun fel ce au făcut ei şi nici mesajele lor lăsate pe pereţii stadionului. Nu mai au ce căuta pe stadion cu un astfel de comportament. Păi, ce fel de suporteri sunt cei care înjură chiar şi când echipa câştigă? Îmi cer mie să renunţ? Păi şi dacă renunţ eu la echipa asta, cine să o ia? Nu ne mai ajută nimeni...", a declarat patronul echipei FC Braşov, Ioan Neculaie.

Ne puteți urmări și pe Google News

Steaua a interzis pensionari şi fani cu handicap! FC Braşov nu este primul club care porneşte o prigoană împotriva propriilor fani. În toamna anului 2009, Gigi Becali a intrat într-un conflict cu suporterii de la Peluza Sud. Fostul oier a cerut retragerea tuturor abonamentelor din acea zonă, lovind indirect şi în pensionari şi suporteri cu handicap care aveau abonamente în acea peluză!

Circul a continuat şi peste hotare, Gigi Becali cerând interzicerea fanilor care au făcut deplasări la meciurile din cupele europene cu Twente şi Fenerbahce Istanbul. Fanii cărora le-au fost blocate abonamentele au dat în judecată clubul, iar mulţi şi-au câştigat dreptatea în istanţă.