Evenimentul Zilei > Actualitate > MRU: La capătul marşului nostru ne vom regăsi într-un partid capabil să dea un preşedinte pentru România
MRU: La capătul marşului nostru ne vom regăsi într-un partid capabil să dea un preşedinte pentru România

MRU: La capătul marşului nostru ne vom regăsi într-un partid capabil să dea un preşedinte pentru România

Obiectivul Forţei Civice este acela de a veni la guvernare şi de a demonstra că nu este o formaţiune care a luat naştere în august şi s-a încheiat în decembrie, a declarat Mihai Răzvan Ungureanu la Consiliul Naţional al partidului, ce precede lansarea ARD.

Cele mai importante declaraţii ale lui MRU:

  • Partidul nostru are o viaţă nouă din care nu s-au scurs decât 2 săptămâni şi jumătate.
  • Ştiu că ce vă aduce în Bucuresti nu este un premieu electoral, răsplata politica, ci principiile în care credem cu toţii.
  • Fiecare privire pe care o ghicesc,  fiecare zâmbet pe care îl întâlnesc între dvs şi între membrii partidului care sunt acasă şi se uita la noi cu încredere, toate acestea ne îndreptăţesc să mergem mai departe, ştiind foarte bine că la capătul marşului nostru ne vom regăsi într-un partid mare puternic capabil să asigure o guvernare, capabil să dea parlamentari, capabil să fie reprezentat în Parlamentul European, capabil să dea miniştri, prim miniştri, şi de ce nu, un preşedinte pentru România.
  • Ceea ce trebuie să ne ţină la suprafaţă este speranţa şi obiectivul nostru pe care îl putem oferi cetăţenilor Romaniei este acela de a fi la guvernare
  • Istoria partidului nostru nu trebuie să înceapa în luna august şi să se incheie în decembrie.

Mihai Răzvan Ungureanu a mai declarat că "toate criteriile de integritate sunt respectate" de toţi candidaţii pentru parlamentare. Acesta a adăugat, răspunzând unei întrebări privind traseiştii politici, că fiecare candidat îşi va semna, odată cu depunerea dosarului de candidatură, demisia în alb. 
"Veţi avea surpriza să vedeţi că fiecare candidat pe care urmează să-l avem îşi va semna, odată cu depunerea dosarului de candidatură, demisia în alb", a răspuns MRU. 
Ulterior, Consiliul Naţional al partidului Forţa Civică a aprobat rezoluţia prin care formaţiunea politică a aderat la Alianţa România Dreaptă. Din cele 448 de voturi valabil exprimate, 417 au fost pentru, 30 împotrivă şi o abţinere.
CITIŢI ŞI:

  • Alianţa România Dreaptă se lansează azi. Vasile Blaga: În guvernarea USL minciuna a devenit politică de stat 
  • Democrat-liberalii au validat intrarea în ARD. Cristian Preda: Trebuie să fim solidari în PDL, corecţi în ARD şi necruţători cu USL
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: