Evenimentul Zilei > Economie > Mr. Olympia și-a mutat AFACEREA în ROMÂNIA
Mr. Olympia și-a mutat AFACEREA în ROMÂNIA

Mr. Olympia și-a mutat AFACEREA în ROMÂNIA

Legendarul bodybuilder Dorian Yates, de 6 ori câștigător al titlului Mr. Olympia, a transferat în România afacerea globală pe care o deține prin compania pe care a fondat-o, DY Nutrition.

Celebrul culturist Dorian Yates a decis să își mute afacerile din Marea Britanie la București ca urmare a Brexit-ului. Firma sa de suplimente sportive a fost înscrisă la Registrul Comerţului din România, "fostul sportiv considerând România ca fiind un centru important în dezvoltarea afacerii sale", se precizează într-un comunicat de presă. 

Dorian a ales România deoarece este un centru al dezvoltării economice în regiune şi are o poziţie strategică pentru gestionarea relațiilor comerciale internaţionale ale companiei, se mai arată în comunicat. 

În prezent, produsele DY Nutrition pot fi cumpărate pe 6 continente, din Hong Kong până în Marea Britanie și din Canada până în Kazahstan – toți distributorii fiind licențiați de DY Nutrition Global.  Misiunea DY Nutrition Global este furnizarea produselor necesare pentru realizarea unor performanțe sportive excepționale.

Britanicul Dorian Yates a câștigat consecutiv titlul suprem în culturism, Mr. Olympia, între 1992 și 1997.