Evenimentul Zilei > Actualitate > Mourinho poate pleca oricând de la Inter
Mourinho poate pleca oricând de la Inter

Mourinho poate pleca oricând de la Inter

Antrenorul portughez Jose Mourinho a anunţat că poate părăsi oricând echipa pe care o pregăteşte acum, Internazionale Milano, deşi mai are trei ani de contract cu gruparea de pe stadionul "Giuseppe Meazza".

Mourinho a fost curtat de mai multe formaţii din afara Italiei, iar zvonurile despre o eventuală plecare a portughezului la o altă echipă s-au intensificat după succesul obţinut de Inter pe terenul lui Chelsea Londra cu scorul de 1-0. Internazionale, echipă pe care Jose Mourinho o antrenează din 2008, s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor cu scorul general de 3-1.

Fostul tehnician al lui FC Porto şi Chesea a anunţat că s-ar putea întoarce în Premier League în această vară, spunând că îşi doreşte să mai pregătească o formaţie din Anglia.

"În viitor, îmi doresc doar să am rezultatele cele mai bune cu Inter până la finalul sezonului. Apo vom vedea ce va fi. Contractul meu este simplu. Mai am încă trei ani de angajament cu Inter, însă există o clauză care îmi permite să plec oricând îmi doresc asta", a spus antrenorul în vârstă de 47 de ani.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: