Monica Bellucci, seminud în Vanity Fair

Monica Bellucci, seminud în Vanity Fair

Fotografiile seminud ale actriţei Demi Moore publicate de revista Vanity Fair, în august 1991, au creat un precedent. Exemplul ei a fost urmat de alte vedete, printre care şi fosta Spice Girl, Mel B, şi, recent, de actriţa italiană Monica Bellucci.

Frumoasa viitoare mămică în vârstă de 45 de ani apare pentru a doua oară pe coperta prestigioasei reviste, după pictorialul realizat în urmă cu şase ani, în timp ce era însărcinată cu primul său copil. Actriţa a declarat pentru Daily Mail că a acceptat să pozeze din nou în Vanity Fair pentru a demonstra că maternitatea la vârstă mijlocie nu este o problemă. "Când am avut primul copil, pe Deva, la 39 de ani, mi s-a spus că dacă doresc un alt copil ar trebui să rămân imediat însărcinată. Numai că eu nu eram pregătită. Femeilor care devin mame la vârsta mea li se spune mereu cât sunt de curajoase şi este adevărat că, pe măsură ce trec anii riscurile sunt mai mari atât pentru mamă. cât şi pentru copil", a spus Monica pentru Vanity Fair. Actriţa a precizat că nu a urmat niciun tratament de fertilizare, iar "această a doua sarcină este un eveniment extraordinar, dar nu aş putea spune că face parte din categoria celor demne de urmat". Monica a adăugat că a ales să îşi dezvăluie maternitatea şi ca semn de protest împotriva legilor italiene cu privire la fertilizare. În Italia este interzisă folosirea donatorilor de spermă.

"Italiencele apelează la clinici din străinătate, asta doar dacă îşi pemit din punct de vedere financiar. Consider că ne confruntăm cu o problemă politică sau, mai degrabă, cu o exploatare religioasă prin intermediul politicii", a mai spus Monica Bellucci.

Diva este cunoscută mai ales pentru interpretarea din The Matrix Reloaded, dar şi pentru rolurile din "Patimile lui Hristos", "Fraţii Grimm" şi comedia cu gangsteri "Lichidaţi-i!". 

Ne puteți urmări și pe Google News