Evenimentul Zilei > Monden > Momente grele pentru Elena Merișoreanu. Soțul său, internat în stare gravă cu COVID-19
Momente grele pentru Elena Merișoreanu. Soțul său, internat în stare gravă cu COVID-19

Momente grele pentru Elena Merișoreanu. Soțul său, internat în stare gravă cu COVID-19

Soțul cântăreței Elena Merișoreanu, colonelul Viorel Croitoru, fost șef al Poliției Capitalei, se află în spital. Acesta a fost internat cu COVID-19.

La începutul anilor 90, Viorel Croituru a fost numit la conducerea Poliției din sectorul 1. Era un ofițer de judiciar, mereu prezent la cele mai complicate cazuri de omoruri sau jafuri, chiar dacă era șef. În primii ani de după revoluție, organizarea nu era strânsă în pumnul puternic al Poliției Capitalei, scrie retetesivedete.ro.

Polițiștii sectoarelor aveau oarecare independență de acțiune și doar când erau cazuri complicate și nu le dădeau de cap venea în ajutor echipa de la Capitală. Anchetele pe crime, tâlhării și alte infracțiuni cu violențe se desfășurau, ca și acum, sub coordonarea procurorului. Doar că atunci, procurorul era cel care emitea mandatul de arestare, nu judecătorul.

Astăzi, colonelul Viorel Croitoru este cunoscut mai mult ca soț al celebrei cântărețe de muzică populară Elena Merișoreanu. Are 74 de ani și, deși are diabet, este un bărbat robust. A fost infectat cu coronavirus, iar în urmă cu o săptămână a fost internat în spital. Stare gravă.

Viorel Croitoru nu s-a speriat din prima. A crezut că are doar o răceală și s-a tratat acasă vreo 5 zile. Era singur acasă, fiindcă Elena Merișoreanu stă mai mult timp la una din fiicele lor, la Snagov. Când lucrurile s-au înrăutățit, când soțul nu a mai putut respira, a sunat-o și i-a spus, a povestit Elena Merișoreanu. Fiica a sunat la Salvare , iar mama a venit de urgență în București. Elena Merișoreanu a povestit pentru click.ro ce eforturi a făcut ca să-l interneze pe Viorel Croitoru în spitalul Victor Babeș.

Citiți continuarea pe retetesivedete.ro