Vedeta TV a vorbit la „Răi da’ Buni” despre problemele la coloană de care suferă și spune că mult mediatizata sa operație în acea zonă este departe de a fi o formalitate, dar nu este nici o intervenție care să-i pună viața în pericol.

Da, desigur, astfel de vești sunt puțin exagerate. Nu e nimic grav, astăzi am făcut RMN-ul, a fost bine. Nu e o formațiune care să mă ducă cu gândul către probleme. Am o cocoașă care nu e bine să fie în zona cervicală. Peste o lună voi face operația, totul va fi bine, e o problemă temporară. Mai greu mi-a fost să stau în aparatul de RMN astăzi, să fiu sinceră. Oamenii m-au liniștit pentru că nu mai puteam respira”, a spus „Zâna Surprizelor”.

Aceasta a vorbit și despre felul în care se pregătește emoțional pentru acest moment și declară că nu are mari emoții, mai ales că prin grija pe care o poartă corpului său vrea să dea un exemplu copiilor.

Nu mă panichez, dar sunt un om practic și rămân în felul acesta și în privința problemelor de sănătate. Eu sunt de părere că e mai bine să știu mai din timp, când pot să fac ceva. Am vreo 5-6 operații, făcute de nevoie, nu te joci când e vorba de sănătate. Avem datoria și față de copiii noștri să le arătăm că așa trebuie făcut”, a conchis Andreea Marin.