Evenimentul Zilei > Monden > Momente de coşmar pentru regina pop-ului. Gestul Madonei a îngrozit milioane de fani
Momente de coşmar pentru regina pop-ului. Gestul Madonei a îngrozit milioane de fani

Momente de coşmar pentru regina pop-ului. Gestul Madonei a îngrozit milioane de fani

Madona şi-a anulat turneul Madame X. Un concert de zile mari urma să aibă loc la Lisabona. În vârstă de 61 de ani, regina pop-ului  a făcut anunţul pe pagina sa de Instagram prin care-şi cere scuze fanilor ei după ce a trimis un e - mail prin care anulează concertul, înainte de spectacol.

 

Madona şi-a anulat turneul Madame X. Un concert de zile mari urma să aibă loc la Lisabona. În vârstă de 61 de ani, regina pop-ului  a făcut anunţul pe pagina sa de Instagram prin care-şi cere scuze fanilor ei după ce a trimis un e – mail prin care anulează concertul, înainte de spectacol.

Regina pop-ului a postat ieri un videoclip pe Instagram, unde poate fi văzută dansând pe scenă alături de restul dansatorilor.

Madona a scris un mesaj prin care mulţumeşte fanilor pentru înţelegere: „Mulțumesc din nou, Lisabona! Îmi pare rău că a trebuit să anulez în această seară, dar trebuie să îmi ascult corpul și să mă odihnesc!”

De asemenea, cei care se ocupă de spectacolele Madonei au trimis un e-mail  în care spun: „Regretăm să vă informăm că Madonna nu este în stare să facă spectacol în această seară”.

Madona a putut fi văzută purtând suporturi pentru genunchi în timpul unor videoclipuri făcute în timpul repetiţiilor pe care le-a postat pe social media.

Fanii Madonei au fost uluiţi şi au trimis o avalanşă de mesaje.

Un urmăritor a scris: „Cu toții te iubim și sunt fericit că îți asculti corpul și odihna. Aceasta este o călătorie pe viață și o faci ca un Războinic pur al dragostei”.

Un altul a comentat: „Vă rugăm să stați la pianul respectiv și să cântați pentru restul spectacolelor și să vă vindecați. Adevărații fani nu sunt deranjați de dans doar bunăstarea voastră. Sper să vă vedem în Londra.”

În noiembrie, medicii au recomandat vedetei pop să anuleze o parte din turneul Madame X din cauza „durerii copleșitoare”.

„Spectacolul în fiecare seară îmi aduce atâta bucurie și a anula este un fel de pedeapsă pentru mine, dar durerea în care mă aflu acum este copleșitoare și trebuie să mă odihnesc și să urmez ordinele medicului, astfel încât să pot reveni mai puternic și mai bine și să continui călătoria Madame X cu toți”,a scris Madona pe Instagram, potrivit thesun.co.uk