Evenimentul Zilei > Monden > Momente cumplite pentru Anamaria Prodan. Sexy-impresara a fost devastată. „Simțeam că….”
Momente cumplite pentru Anamaria Prodan. Sexy-impresara a fost devastată. „Simțeam că….”

Momente cumplite pentru Anamaria Prodan. Sexy-impresara a fost devastată. „Simțeam că….”

Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf revin pe micile ecrane în cel mai nou reality show care va fi difuzat pe Antena Stars, la ora 19:45.

Fanii celebrului cuplu vor putea urmări aventurilor celor doi și vor putea afla detalii despre momentele cumplite prin care a trecut Anamaria Prodan atunci când a privit accidentarea cruntă pe care a suferit-o fiica ei, Sarah.

Sarah Dumitrescu a debutat la finalul anului trecut în baschetul de colegiu din America, NCAA, ultimul înainte de WNBA, liga profesionistă americană de baschet. Cu toate că locuiesc la mii de km depăratre, Anamaria Prodan face tot posibilul să nu rateze niciun meci al lui Sarah, chiar şi din faţa televizorului.

„Am rămas fără aer! Simţeam că se prăbuşeşte cerul! Mă uitam la televizor şi eram atât de fericită pentru Sarah, juca perfect, intrase perfect în meci, ne bucuram la fiecare coş pe care îl dădea şi cred că exact în momentul ăla am simţit că ceva s-a rupt în mine. Cred că o parte din mine a ştiut că s-a întâmplat ceva foarte rău!”, a mãrturisit aceasta.

„În secunda în care am văzut că nu se ridică şi tipa atât de tare a fost cumplit!”, a mai spus Anamaria, scrie Cancan.