Evenimentul Zilei > Economie > Molima închide un alt gigant cu operaţiuni în România. News alert economic şi reacţii
Molima închide un alt gigant cu operaţiuni în România. News alert economic şi reacţii

Molima închide un alt gigant cu operaţiuni în România. News alert economic şi reacţii

Pe fondul situaţiei generate de epidemia de Coronavirus, reprezentanţii companiei IKEA România au anunțat vineri, 20 martie, închiderea temporară a celor două magazine din Capitală, de la ora 18:00, pe termen nedeterminat.

Conform unui comunicat de presă, în urma măsurii de precauție luate pe fondul epidemiei de COVID-19, compania nu a precizat ce se va întâmpla cu angajații magazinelor din Băneasa și Pallady. Ce se ştie clar este că aceia care vor dori să cumpere produsele Ikea o vor putea face online, de pe site-ul magazinului.

„Este o perioadă ieșită din comun, iar prioritatea noastră absolută este să asigurăm sănătatea și siguranța clienților și angajaților. Am fost alături de aceștia în toate aceste zile și am monitorizat îndeaproape situația, iar aceasta este decizia corectă pe care trebuie să o luăm în momentul de față. Așteptăm cu nerăbdare să ne reîntâmpinăm clienții în magazine.

Suntem o companie care a manifestat întotdeauna grijă față de oameni și planetă, iar gândurile noastre se îndreaptă acum către toți cei afectați de virus și către cei care lucrează neîntrerupt pentru a-i îngriji”, a declarat Sara Del Fabbro, CEO IKEA Europa de Sud Est.

În acest context amintim o ştire de ultimă oră: peste 10.000 de persoane au murit din cauza epidemiaei de coronavirus, conform celei mai recente statistici întocmite de Centrul pentru Ştiinţa şi Ingineria Sistemelor (CSSE) al Universităţii Johns Hopkins din Statele Unite.

Informaţia este cu atât mai şocantă mai ales că în urmă cu doar șase zile, la data de 14 martie, Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) raporta că bilanţul deceselor asociate COVID-19 la nivel mondial depăşea pragul de 5.000.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: