Moartea lui Matthew Perry. Ce s-a găsit în sângele actorului din „Friends”

Moartea lui Matthew Perry. Ce s-a găsit în sângele actorului din „Friends” Matthew Perry. Sursa foto: Dreamstime.com

Au trecut mai bine de șase luni de când Matthew Perry, starul din Friends, a fost găsit fără suflare într-o cadă cu hidromasaj în locuinţa sa din Los Angeles. Acum, poliția transmite că încă investighează circumstanțele morții cunoscutului actor, având în vedere ketaminele găsite în sângele său.

Căpitanul poliției din Los Angeles, Scot Williams, a confirmat într-un e-mail pentru Entertainment Weekly că ancheta privind decesul lui Perry, în vârstă de 54 de ani, rămâne deschisă și în curs de desfășurare.

Ancheta încă se desfășoară în cazul morții lui Matthew Perry

„Pe 29 octombrie 2023, a fost efectuată o autopsie a domnului Perry de către Departamentul de Medicină Legală din Los Angeles. La 15 decembrie 2023, rezultatele autopsiei au indicat că domnul Perry a murit din cauza „efectelor acute ale ketaminei”, se arată într-un comunicat al LAPD.

Autoritățile judiciare au declarat că, pe baza concluziilor medicului legist, Departamentul de Poliție din Los Angeles, împreună cu Administrația pentru Combaterea Drogurilor și Serviciul de Inspecție Poștală al Statelor Unite, au continuat ancheta privind circumstanțele decesului domnului Perry.

Ne puteți urmări și pe Google News

Conform raportului de autopsie obținut de EW, în afară de efectele ketaminei, înecul, boala coronariană și efectele buprenorfinei au fost, de asemenea, factori contribuitori la decesul lui Matthew Perry.

Matthew Perry

Matthew Perry. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Buprenorfina este un medicament eliberat pe bază de prescripție medicală, utilizat pentru tratarea tulburărilor legate de consumul de droguri.

Starul de la Hollywood urma un tratament cu ketamină

Raportul a dezvăluit, de asemenea, că Matthew Perry a fost supus unei terapii de infuzie cu ketamină, o practică cunoscută pentru potențialul său de a trata depresia, anxietatea, PTSD-ul, problemele legate de droguri și alcool, durerea cronică și altele.

Numai că, autopsia a precizat că nivelul de ketamină din organismul său nu putea fi atribuit ultimei ședințe de tratament, care avusese loc cu aproximativ o săptămână și jumătate înainte de decesul său.

Conform autopsiei, cauza decesului lui Perry a fost atribuită unei „căi necunoscute de administrare a drogului”, iar efectele letale principale au fost identificate ca fiind „suprastimularea cardiovasculară și depresia respiratorie”.

Cu cinci nominalizări la premiile Emmy, Matthew Perry a devenit faimos pentru interpretarea lui Chandler Bing din serialul „Friends” difuzat pe NBC.

Friends

Friends. Sursa foto: Arhiva EVZ

Această producție a devenit un fenomen cultural începând cu premiera sa în 1994 și s-a bucurat de succes timp de zece sezoane, potrivit News.ro.