”Ben Ellis a fost răpit dintre noi de cancerul esofagian de care suferea”, au anunțat vineri reprezentanții Academiei creștine presbiteriene din Brentwoos, unitate școlară la care acesta predase un important număr de ani.

”Suntem convinși că Ben a ajuns în rai ușurat de toată povara cumplitei suferințe”, precizează directorul Nathan Morrow, într-un email trimis părinților și elevilor și citat de presa din Tennesse.

Lupta profesorului de latină cu boala a devenit cunoscută de tot internetul după ce, luna aceasta, un filmuleț care surprinde peste 400 de elevi cântând sub geamul profesorului, pentru a-i transmite susținerea și aprecierea lor, a fost postat pe Facebook.

Îndrăgitul profesor și soția sa privesc emoționați pe fereastră iar la un moment dat chiar se alătură corului sporind intensitatea impresionantului gest al copiilor.

Martor ocular al întâmplării, profesoara de englză Leslie Ponder a declarat că gestul elevilor a fost unul spontan și că au vrut să-i arate dascălului aflat într-un moment de cumpănă cât de iubit și apreciat este.