Mitică: "Eu ştiu mă, fraţilor, ce drac de poezie i-oi fi zis?"

Mitică: "Eu ştiu mă, fraţilor, ce drac de poezie i-oi fi zis?"

Gigi Becali a dezvăluit că a făcut pace cu Dumitru Dragomir după ce acesta i-a recitat versuri, ajutându-l astfel să-şi descopere latura "artistică". Şeful LPF nu ştie cu ce l-a impresionat.

Gigi Becali şi Mitică Dragomir s-au împăcat din nou. A câta oară, nu mai ştie nimeni. Cert e că nu trece niciun an în care cei doi să nu se porcăiască pe la televizor şi să nu jure că nu vor mai vorbi cu "duşmanul" toată viaţa. Cei doi saltimbanci au devenit un fel de Prigoană şi Bahmuţeanu ai fotbalului românesc. La câteva zile după ce Gigi anunţa finalul "sută la sută" al lui Dragomir la conducerea LPF, iar "Corleone" spunea despre patronul Stelei şi despre Adrian Mititelu, şeful dezafiliatei Universitatea Craiova, că sunt doi "analfabeţi", s-a produs şi previzibila împăcare. Acest eveniment l-a ajutat pe Gigi să-şi descopere şi latura artistică: "M-a impresionat când a început să recite, e poet. Mie îmi place arta, iubesc poezia", a spus fostul oier. Îndrăgostitul de poezie e acelaşi personaj care mărturisea sincer că "Am citit «Manualul Războinicului Luminii» cu două markere. Cu galben am subliniat pasajele care mi-au plăcut şi unde m-am identificat cu eroul cărţii, iar cu verde pe cele care nu mi-au plăcut şi nu le-am citit". "Eu mai zic din când în când câte un banc, câte o strofă" Ultima ceartă "definitivă" dintre cei doi s-a produs în iunie, după ce Becali l-a acuzat pe Dragomir că şi-a "tras" un comision semnificativ din drepturile TV ale Ligii I. Gigi a încercat atunci şi un puci, dar n-a găsit susţinere la ceilalţi patroni de cluburi din Liga I. "Cât trăiesc eu, cu acest om nu mă mai împac", a promis atunci şeful LPF. "Mă aştept la orice de la acest om. Ori mă omoară, ori mă dă afară, aşa a zis, că nu are linişte până nu mă termină", a mai adăugat atunci Dragomir.

Mitică a trecut şi el la ameninţări, spunând că se oferă martor în dosarul "Valiza". "Corleone" a fost atât de marcat de împăcare că a şi uitat cu ce l-a impresionat pe Gigi. "Eu ştiu mă, fraţilor, ce drac de poezie i-oi fi zis? Nu-mi mai amintesc. Am vorbit cu el la telefon chiar azi de dimineaţă (n.r. - ieri). Eu mai zic din când în când câte un banc, câte o strofă. Nu ştiu ce l-a impresionat pe el. Domne, în viaţă se fac şi compromisuri de tot felul. Eu sunt om politic, el este europarlamentar, iar compromisurile se fac mai ales în politică", ne-a declarat ieri Dragomir.

Şeful Ligii n-a avut nicio revelaţie "artistică", dar e mulţumit că a scăpat de un contestatar. "Eram liniştit şi înainte, când spunea că mă dă jos de la Ligă, dar acum sunt şi mai liniştit", a încheiat Dragomir.

Ne puteți urmări și pe Google News

Motivul deselor împăcări dintre cei doi a fost dezvăluit cu ani în urmă de acelaşi Becali: "M-am certat şi cu Mitică Dragomir, dar fără jigniri. El m-a făcut oligofren, eu l-am făcut zdreanţă, dar nu ne-am insultat". VORBE GRELE "Gigi e diavolul, nu e om. L-am ajutat să fure Steaua." DRAGOMIR DESPRE BECALI în 2005 "Mi-a cerut şpagă prin telefon. Ce a făcut cu «Valiza» este mită. L-am apărat prea mult pe acest nemernic." DRAGOMIR DESPRE BECALI în iunie 2011 "Bate câmpii. Dragomir este bolnav psihic. Când îmbătrânesc, unor oameni li se sclerozează mintea." BECALI DESPRE DRAGOMIR în iunie 2011 "Vreau să scap odată de el. Nu-l mai suport. El nu ştie nimic să facă. E analfabet juridic." BECALI DESPRE DRAGOMIR pe 14 noiembrie 2011 "Ăsta e sută la sută finalul lui Dragomir la Ligă. Ori noi, ori procurorii îl dăm jos ." BECALI DESPRE DRAGOMIR pe 14 noiembrie 2011 S-A PRINS ŞI MITITELU "M-am convins că Becali nu e om de cuvânt" Ultima împăcare dintre Becali şi Dragomir l-a ajutat şi pe Adrian Mititelu să realizeze că şeful Stelei "nu este om de cuvânt". Deşi nimeni nu mai dă doi bani pe promisiunile şefului "roş-albaştrilor", patronul Craiovei s-a simţit trădat, dar i-a preluat discursul idolului său de la Steaua, susţinând că se va lupta de unul singur să-l dea jos pe preşedintele LPF. "Faptele săvârşite de Dragomir nu pot fi explicate în faţa nimănui. Nici dacă 100 de Becali îi iau apărarea nu mai are ce să facă. M-am convins că Becali nu este om de cuvânt. A făcut în mod similar cu Prepeliţă, se bătea cu pumnii în piept că nu ia jucători de la Craiova şi la două săptămâni l-a adus pe mijlocaş la Steaua. Inconsecvenţa îl caracterizează", a declarat Adrian Mititelu la Sport.ro. De inconsecvenţa lui Becali ar trebui să se teamă însă la fel de mult şi Mitică Dragomir. Tuturor celor cărora fostul oier le-a promis că "nu-i va mai ataca niciodată" n-au avut linişte prea mult timp, deoarece Becali şi-a schimbat poziţia cu 180 de grade în timp-record. Citiţi şi:

  • Mitică: Gigi şi Mititelu, doi semianalfabeţi