Evenimentul Zilei > Justitie > Mitică Dragomir, acuzații EXPLOZIVE în sala de judecată. Un SCANDAL cu Băsescu, Marcel Pavel, Boc și Mircea Sandu
Mitică Dragomir, acuzații EXPLOZIVE în sala de judecată. Un SCANDAL cu Băsescu, Marcel Pavel, Boc și Mircea Sandu

Mitică Dragomir, acuzații EXPLOZIVE în sala de judecată. Un SCANDAL cu Băsescu, Marcel Pavel, Boc și Mircea Sandu

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a făcut acuzații explozive la adresa fostului președinte Traian Băsescu.

Prezent la procesul dezafilierii echipei Universitatea Craiova, Mitică Dragomir a declarat, în fața instanței, că toate problemele cu legea i se trag de la fostul șef de stat.

„Tot scandalul cu Mititelul se trage de la inaugurarea Arenei Naționale. Atunci Marcel Pavel nu a cântat tot imnul, și a cântat până la strofa cu Traian. În plus, Emil Boc a primit invitația foarte târziu și întârziase la meci. Mircea Sandu nu știa, luase ceva în nas.

Atunci m-a sunat Traian Băsescu, președintele. M-a amenințat și mi-a zis să îmi iau avocat că mă termină și mă trimite în judecată", a spus Mitică Dragomir, citat de GSP.ro.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.