Miss Romania 2007 a facut si box, si tir

Miss Romania 2007 a facut si box, si tir

Alexandra Iacob, o ieseanca de 21 de ani, desemnata cea mai frumoasa femeie din Romania in 2007, era in adolescenta „o fire baietoasa”.

Daca pentru cei mai multi oameni Revelionul inseamna distractie si petreceri, pentru Alexandra Iacob, Miss Romania 2007, 31 decembrie va fi o zi „la locul de munca”, deoarece fru-moasa ieseanca de 21 de ani va participa in ultima zi din an la concursul Miss Fashion TV World, eveniment care va avea loc in Thailanda. Alexandra va intra in competitie alaturi de peste 50 de tinere din toata lumea si spera sa se intoarca acasa cu un nou titlu international, asa cum a facut-o si in 2005, cand a castigat concursul Miss Europe Junior.

Studenta la doua facultati

La 21 de ani, Alexandra este studenta la doua facultati, Drept si Litere, lucreaza la Fashion TV, a prezentat pentru majoritatea creatorilor romani, dar si pentru marci internationale printre care Rossi Barbarossa si Bozart. In urma cu cinci ani, insa, Alexandra nici nu visa sa traiasca in aceasta lume.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Visul meu nu era sa devin model si totul a pornit ca o joaca. Eram o fire baietoasa cand eram adolescenta si imi placea foarte mult sa fac sport. Am practicat handbal, box si tir cu arcul. Cam astea erau pasiunile mele. Insa am fost remarcata pe strada de reprezentantii agentiei Kasta Morely si de aici a inceput totul”, povesteste tanara. „Cand am inceput cariera de model, parintii mei au fost cei care m-au sustinut si m-au ajutat financiar. Din clasa a XII-a, insa, am inceput sa-mi castig singura banii”, adauga ea.

Pe langa prezentarile de moda, Alexandra a inceput si o colaborare cu postul Fashion TV si, de curand, a parasit Iasiul, orasul sau natal, si s-a mutat in Bucuresti.

„Plangeam cand m-am mutat in Bucuresti”

„Colaborez cu Fashion TV de aproape doi ani, insa abia in urma cu patru luni m-am mutat in Bucuresti. A fost destul de greu la inceput si in primele zile plangeam, pentru ca nu reuseam deloc sa ma obisnuiesc aici”, marturiseste tanara.

Desi are un program foarte incarcat in Bucuresti, Alexandra spune ca reuseste sa faca fata. „A fost putin cam obositor, la inceput, cand m-am mutat aici, dar acum m-am obisnuit. Secretul e sa stii sa-ti organizezi timpul. Daca faci asta, poti sa le impaci pe toate: munca, scoala, distractie, prieteni, familie”, spune Alexandra.

La Miss Romania a ajuns sa concureze dupa cateva ezitari. „Ma gandeam ca sunt prea batrana pentru concursul acesta. Majoritatea fetelor care au participat aveau 17-18 ani. Am luat decizia dupa ce am vorbit cu mama, ea m-a convins. Acum regret un pic faptul ca nu am avut incredere in mine de la inceput”, marturiseste ea.

Alexandra are un iubit, in Iasi, si, pentru ca au incredere unul in celalalt si se respecta, nu exista motive de gelozie  „De cand sunt in Bucuresti, m-am concentrat pe scoala si serviciu, asa ca n-am iesit prea des prin cluburi si discoteci, unde se intampla de obicei sa fii curtata de tot felul de domni din high life. Oricum, prioritatile mele sunt altele, iar in momentul acesta imi doresc cel mai mult sa ma intorc din Thailanda cu marele premiu”, conchide Alexandra.

ELEVA MODEL

Familia a facut sacrificii pentru cariera Alexandrei

Desi nu si-a dorit dintotdeauna sa fie manechin, in clasa a IX-a, Alexandra Iacob s-a inscris la cursurile agentiei de modelling Kasta Morely din Iasi. A renuntat la timpul sau liber, iar intre orele de liceu si prezentari de moda s-a ocupat cu seriozitate de materiile scolare. „Alexandra este o fata foarte silitoare si serioasa, drept dovada si acum pune mare accent pe scoala. De cand a plecat din Iasi, urmeaza cursurile a doua facultati si lucreaza la Fashion TV, lucru care nu este tocmai usor”, a explicat Morel Bolea, directorul agentiei de modelling Kasta Morely.

„Familia Alexandrei s-a implicat foarte mult si a ajutat-o in visul sau de a face cariera in acest domeniu. Sacrificiile au fost destul de mari, mai ales ca fetita lor a fost plecata mult timp la prezentari de moda in toate orasele mari ale lumii”, a concluzionat Morel Bolea. (Alina Busuioc)