Mischie a fost exclus din PNG

Mischie a fost exclus din PNG

Biroul Permanent Judeţean Gorj al Partidului Noua Generaţie - Creştin Democrat (PNG-CD) a hotărât excluderea din partid a liderului filialei, Nicolae Mischie.

Anunţul a fost făcut, astăzi, într-o conferinţă de presă, de vicepreşedintele filialei gorjene, Marius Durbăcea, care a precizat că excluderea lui Mischie a fost aprobată de conducerea centrală a PNG. Anunţul vine după ce Nicolae Mischie a declarat, în urmă cu câteva zile, că va părăsi PNG pentru a candida ca independent pentru un post de parlamentar.

"Iniţial am crezut că venirea lui Nicolae Mischie în rândurile noastre va fi benefică, dar ne-am înşelat. În loc să vină cu idei noi, cu experienţa sa politică, aşa cum noi ne-am dorit, a venit cu dorinţa de răzbunare, de acaparare a partidului şi de a dicta după bunul său plac, înlocuind preşedinţii de organizaţii fără nici un motiv", a menţionat Marius Durbăcea, citat de Agerpres, precizând că excluderea vine şi ca urmare a rezultatelor slabe înregistrate în alegerile din iunie, filiala nereuşind să atingă pragul electoral de 5%.

Prezent în sală, Nicolae Mischie a ripostat vehement, numind acţiunea autorilor hotărârii de excludere a sa din partid drept "răzmeriţă".

Ne puteți urmări și pe Google News

"Dacă prostia ar durea, mulţi oameni ar merge urlând pe stradă". Mischie s-a arătat indignat de faptul că liderul partidului, George Becali, "pleacă urechea" la toţi "escrocii" în loc să facă o analiză atentă a organizaţiei. "Eu am făcut ce am putut, dar am putut ce nu au putut ei în şapte ani: 49 de organizaţii, 2.500 de membri noi, iar rezultatele nu sunt slabe. Dar, în PNG se fac calcule de analfabeţi", a afirmat Mische.

Nicolae Mischie a fost desemnat preşedinte al filialei Gorj a PNG chiar de Gigi Becali, la începutul lunii martie a acestui an.