Miron Cozma strânge semnături pentru Partidul Muncitorilor din România de ziua lui

Miron Cozma strânge semnături pentru Partidul Muncitorilor din România de ziua lui

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului spune că a adunat deja 11.000 de semnături, din cele 25.000 necesare pentru a putea înregistra Partidul Muncitorilor din România.

De fapt, numărul celor care susţin înfiinţarea noii formaţiuni politice este mult mai mare, a explicat Miron Cozma, citat de Agerpres. Însă, listele se află încă la reprezentanţii din teritoriu, deoarece fostul miner nu are banii necesari pentru a se deplasa să le ridice.

''Mai am nişte semnături adunate, pe care nu le-am centralizat. Legea îmi cere 25.000 de semnături pe care, sincer, nu am putut să le adun din ţară, de la reprezentanţii mei din teritoriu, pentru că am avut probleme destul de mari financiare şi nu-mi pot permite, de exemplu, să mă duc până la Iaşi unde mă aşteaptă 3.164 de semnături'', a declarat Miron Cozma, citat de Agerpres.

Fostul lider din Valea Jiului speră ca partidul să fie înregistrat până la finele acestui an. Din componenţa Partidului Muncitorilor din România nu vor face parte persoane care au au avut de-a face cu mediul politic, respectiv foştii preşedinţi ai României, foşti miniştri sau parlamentari sau  reprezentanţi ''din zona de vârf a partidelor politice'' actuale.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cele mai multe dintre cele 25 de filiale ale partidului lui Miron Cozma au fost înfiinţate în zona Ardealului.

Astăzi, Miron Cozma împlineşte 56 de ani.