Doar cinci ore pe noapte a dormit în ultimele luni Mirela Zeţa, vedeta emisiunii „Mondenii”, de la Prima TV. Sezonul cu numărul 16, transmis live, i-a obligat pe actori la sacrificii. În cele opt emisiuni, Mirela a interpretat 100 de personaje și a avut liber doar o zi pe săptămână: duminica. „De la scenarişti, producţie, machiaj, costume, actori, până la emisiunea live, a fost o desfăşurare de forţe şi o concentrare maximă. Eram conştienţi că fără această uniune a departamentelor şi fără muncă nu ne putem duce la bun sfârşit proiectul”, povestește actrița.

Aşadar, noi, actorii, am început în paralel un workshop de improvizaţie (teatru-sport) cu Vlad Massaci. Ne-am întâlnit timp de zece zile şi am lucrat intens. Pe măsură ce timpul se scurgea şi ne apropiam de lansarea emisiunii emoţiile erau din ce în ce mai mari. Putem oare să facem şi live?! Adrenalina pe care o simţi atunci când eşti pe post este foarte diferită faţă de emoţiile pe care la simţi în ziua premierei unui spectacol de teatru. Timpul este extrem de preţios.

Concentrarea este un factor la fel de important ca şi calmul cu care poţi manageria două ore de comedie. Din punctul meu de vedere, sfârşitul acestui sezon se încununează cu o experienţă unică din care am ieşit zâmbind şi încrezătoare. Ne-am făcut meseria la fel de serios ca şi până acum şi am bucurat oamenii live. Cantitatea de muncă şi de efort au fost susţinute un sezon întreg de toată echipa”.