Evenimentul Zilei > Actualitate > O mireasă a fost PĂRĂSITĂ la numai două ore după nuntă! Ce a găsit mirele pe pagina ei de FACEBOOK
O mireasă a fost PĂRĂSITĂ la numai două ore după nuntă! Ce a găsit mirele pe pagina ei de FACEBOOK

O mireasă a fost PĂRĂSITĂ la numai două ore după nuntă! Ce a găsit mirele pe pagina ei de FACEBOOK

După numai două ore de la nuntă, mireasa a fost părăsită de către mire. Acesta a verificat pagina de Facebook a proaspetei soţii, şi a găsit ceva ce l-a făcut să divorţeze.

După numai două ore de la oficierea căsătoriei, un bărbat a hotărât să divorţeze de aleasa inimii sale în timpul nunţii, după ce a observat activitatea acesteia pe reţelele de socializare.

Doi tineri din Aurabia Saudită au anunţat că divorţează, chiar în timpul petrecerii de nuntă, şi i-au luat prin surprindere pe apropiaţi.

Fratele miresei susține că între aceasta și mire a existat un acord prenupțial de a nu publica pe rețelele de socializare imagini din timpul nunții, însă femeiea a încălcat această înțelegere.

”Din păcate, sora mea nu a respectat acest acord și a împărtășit poze de la ceremonie cu prietenele ei pe mai multe rețele de socializare, printre care și Snapchat și Facebook. Mirele a luat decizia șocantă de a anula nunta și de a cere divorțul”, a explicat bărbatul.

Familia mirelui declară că gestul tânărului mire este justificat, având în vedere gestul miresei. 

Suse: realitatea.net, metro.co.uk

 

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.