Mircea Lucescu, la pachet cu Razvan

Mircea Lucescu, la pachet cu Razvan

Fiindca sansele sa mai castige campionatul in Ucraina, cu Sahtior Donetk, sunt infime, antrenorul Mircea Lucescu ia in calcul, se pare, varianta revenirii in prima liga din Turcia, la Besiktas Istanbul.

Platit regeste la Donetk, cu 3 milioane de dolari pe sezon, „Il Luce” conditioneaza, conform presei turcesti, intoarcerea la Istanbul de numirea fiului sau, Razvan, in functia de antrenor principal la Besiktas, el urmand sa fie director tehnic al formatiei pe care a mai pregatit-o in perioada 2002-2004.

Turcii vor ca Razvan sa fie doar „secund” Cotidianul „Vatan” sustine ca ar fi aflat detaliile negocierilor dintre Mircea Lucescu si Yildirim Demiroren, presedintele clubului Besiktas, cel care si-l doreste foarte mult pe roman in locul francezului Jean Tigana.

„Eu sunt foarte bine in Ucraina, unde se face aproape tot ceea ce vreau si n-am nicio problema din punct de vedere financiar. Daca m-as intoarce in Turcia, cea mai importanta conditie ar fi ca fiul meu sa fie adus la conducerea tehnica, iar eu sa fiu director tehnic. Razvan se intelege bine si cu Tayfur (n.r. -Tayfur Havutcu, fost secund al lui Tigana, in prezent antrenor principal interimar).

Ne puteți urmări și pe Google News

In plus, Razvan a capatat experienta si a avut meciuri bune in cupele europene. Nu mai vreau sa fiu separat de fiul meu”, ar fi fost mesajul lui Lucescu pentru Demiroren. Raspunsul presedintelui de la Besiktas n-a fost tocmai pe placul lui „Il Luce”: „Razvan ar putea veni ca secund al dumneavoastra. Preluati in sezonul viitor conducerea tehnica, iar la anul vom pune in aplicare planul pe care mi l-ati spus”.

Oficial, pentru presa din Ucraina, Lucescu a precizat ca mai are doi ani de contract cu Sahtior si ca vrea sa respecte intelegerea cu patronul Rinat Ahmetov. Razvan Lucescu pare sa nu fi luat o decizie finala in privinta despartirii de Rapid, aceasta hotarare fiind amanata pentru sfarsitul saptamanii, dupa finala Cupei Romaniei.