Evenimentul Zilei > Actualitate > Mircea Badea, din nou în ring. Cu cine se va confrunta celebrul prezentator
Mircea Badea, din nou în ring. Cu cine se va confrunta celebrul prezentator

Mircea Badea, din nou în ring. Cu cine se va confrunta celebrul prezentator

Luptătorul Daniel Ghiță l-a acuzat pe Cătălin Moroșanu că întârzie o luptă cu acesta. Mai mult decât atât, acesta s-a oferit să îl antreneze pe Mircea Badea pentru o luptă. Îl consideră mai curajos decât pe Moroșanu.

Luptătorul Daniel Ghiță a vorbit în termeni foarte duri despre Cătălin Moroșanu, acuzându-l că întârzie o luptă cu acesta.

 

Ghiță a ironizat emisiunile TV la care Moroșanu participă și l-a dat exemplu pe Mircea Badea. Mai mult decât atât, Ghiță s-a oferit să îl antreneze gratuit pe jurnalist, informează DCNews.

„Mircea Badea are curajul și bărbăția care îi lipsesc lui Moroșanu. Moroșanu are stilul ăla ieftin de a face pe prostul și pe milogul, pentru popularitate și bani. După ce îți spui propria opinie sau cum stau lucrurile, începe să se victimizeze că îl atacă Ghiță. Denaturează adevărul și realitatea.

Mircea Badea își asumă, este bărbat. Nu plânge și nu se vaită ca muierile pe la TV, cum face Moroșanu, doar că spun lucrurilor pe nume, așa cum sunt. Mircea Badea e jurnalist și moderator!

Nu sunt fanul lui Mircea Badea, dar vreau să îl antrenez, gratis, pentru că așa ar trebui să fie adevărații luptători, fără frică. Badea putea să se accidenteze grav, dar se ridica, își asuma și stătea ca un bărbat. Au ajuns moderatorii să fie mai bărbați decât Luptătorii K1?! E grav, scuze, mor de râs.”, a declarat Ghiță.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: