Militari răniţi grav într-un accident rutier

Militari răniţi grav într-un accident rutier

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut în această dimineaţă pe centura de est a Clujului, mai mulţi militari fiind răniţi.

Un autoturism înmatriculat în Spania în care se aflau patru tineri, militari la Unitatea Militară de la Jucu unde există un depozit de muniţie, a intrat sub un autobuz al armatei în care se aflau mai mulţi militari de la aceeaşi unitate care mergeau la ceremoniile organizate de Ziua Naţională a României.

Martorii accidentului susţin faptul că autoturismul Volkswagen Polo, înmatriculat în Spania, circula cu viteză foarte mare, iar la un moment dat a intrat sub autobuzul Armatei, care rula regulamentar. Potrivit poliţiştilor care au ajuns la faţa locului cu o întârziere de peste 25 de minute, distanţa mare de frânare, de aproximativ 100 de metri, s-a datorat carosabilului umed. În urma impactului, pasagerii din autoturism au fost răniţi grav, medicii de la SMURD chinuindu-se mai bine de o jumătate de oră să îl resusciteze pe militarul care stătea în faţă, pe scaunul din dreapta. "Am reuşit să îl stabilizăm şi îl ducem la urgenţe", a declarat un membru al echipajului SMURD. Pentru ca şoferul să fie scos din maşină a fost nevoie de intervenţia pompierilor militari. 

Ne puteți urmări și pe Google News