Mihaela Rădulescu, refugiată la hotel

Mihaela Rădulescu, refugiată la hotel

Apropiaţii ex-cuplului Mihaela-Elan spun că vedeta Antenei 1 ar merita mai mult decât să stea în casa mamei ei, după ce a fost măritată cu un milionar.

Mihaela Rădulescu a decis, luni seara, să se mute la Hotelul Pullman Bucharest (fostul Sofitel) - situat în zona Romexpo, cu tot cu fiul ei, Ayan, în vârstă de patru ani şi jumătate. Vedeta a fost surprinsă de paparazzii „Cancan” la ora zece seara, când îşi transporta lucrurile la hotel, ajutată de mama ei.   Acest eveniment nu este legat de o iminentă despărţire de Dani Oţil - pre zentatorul matinalului de la Antena 1 cu care Mihaela are o relaţie de mai bine de şapte luni, spun prietenii celor doi. Potrivit acestora, Mihaela a locuit în casa ei din Izvorani, alături de fostul ei soţ, de unde a plecat abia atunci când „situaţia a devenit atât de neplăcută încât nu a mai avut încotro”. „La Dani mergea doar în vizită, o va face şi de acum încolo, nu s-au despărţit”, spun aceştia. Elan, îngrijorat de veste

Surse din anturajul Mihaelei spun că fostul ei soţ, Elan Schwartzenberg, a primit vestea mutării la hotel cu îngrijorare, nu numai pentru că Ayan ar fi putut suferi, dar şi pentru că a fost, oricum, sceptic cu privire la deciziile din ultima vreme ale fostei sale soţii. „Aşa păţesc cei care se aruncă de pe acoperişul unui bloc cu o sută de etaje. La primele 90 de etaje de cădere au impresia că zboară”, declara milionarul într-un in terviu publicat la puţin timp după divorţ.   De data aceasta, spun apropiaţii cuplului, fostul soţ caută o soluţie ceva mai radicală decât simplele ironii, mai ales că în tot acest scandal este implicat fiul lui. Potrivit sursei citate, Ayan şi-a pe trecut sfârşitul de săptămână cu tatăl lui, după care a fost lăsat la mama Mihaelei, care are o casă în apropiere de fostul Hotel Sofitel. Potrivit acestora, luni seara, Mihaela ar fi luat copilul de la bunica lui şi l-ar fi mutat la hotel. Gurile rele pun decizia vedetei pe seama încercării de a mai „produce un scandal public”. „Lumea m-a arătat cu degetul” După câţiva ani de linişte, răstimp în care viaţa Mihaelei părea să-şi fi găsit, în sfârşit, punctul de echilibru, situaţia s-a schimbat odată ce Elan, sub numele său adevărat Emilian Schwartzenberg, a înaintat cerere de divorţ.   Ruptura s-a produs după zece ani de relaţie, dintre care patru de mariaj, iar divorţul, hotărât de comun acord, a fost pronunţat pe 7 octombrie 2008. Mihaela, care îşi anunţase relaţia cu Dani Oţil, prezentatorul „’Neatza cu Răz van şi Dani” de la Antena 1, a declarat că separarea de soţ s-a produs ca urmare a greşelilor acestuia şi nicidecum din cauza noii sale relaţii. „Timp de 7-8 luni, toată lumea m-a arătat pe mine cu degetul şi a comentat numai pe lângă subiect şi foarte departe de adevăr.

Sunt încă o femeie înşelată de un milionar care a uitat de unde a plecat şi ce familie frumoasă are, nimic nou sub soarele dâmboviţean. Am încă eleganţa de a nu rosti numele femeilor care au trecut prin sufrageria mea în calitate de doamne şi s-au oprit în dormitoare de hotel cu soţul în calitate de curve, le mai las puţin să se perpelească, îmi place să mă distrez puţin cu mintea lor, mai ales când poza lor socială e una aşa «imaculată»”, a spus Mihaela într-un interviu acordat ziarului „Cotidianul”.  CONTROVERSE „De ce nu s-a mutat la mama ei?”

Ne puteți urmări și pe Google News

„Presupunând că ar avea probleme la Snagov acum, după divorţ, oare de ce Mihaela nu s-a dus să locuiască acasă la mama ei?”, se întreabă unul dintre apro piaţii cuplului, care a dorit să-şi păstreze anonimatul. Alţii cred că decizia vedetei de a se muta la hotel este corectă, „atâta vreme cât a fost căsătorită cu un milionar”, deci ar merita mai mult decât casa mamei, pe care oricum Mihaela însăşi i-a făcut-o cadou în urmă cu şapte ani, când şi-a mutat familia de la Piatra-Neamţ, şi care e prea mică pentru a-i găzdui pe toţi.

Întrebat ce părere are despre întregul scandal şi dacă are de gând să-i ofere o casă copilului său, Elan Schwartzenberg a răspuns scurt: „Orice comentariu este de prisos”. Nici Mihaela nu a vrut să-şi explice deciziile din ultima vreme, anunţând doar că va acţiona pe cale legală împotriva celor care au declanşat acest scandal şi că este interesată acum doar de comfortul şi de fericirea copilului ei.

SCRISOAREA MIHAELEI RĂDULESCU