Mihaela Rădulescu, între Broadway şi Nobel

Mihaela Rădulescu, între Broadway şi Nobel

Mihaela Rădulescu a dat, sâmbătă, tonul unei sărbători româneşti pe tărâm american, la cea de-a noua ediţie a Festivalului României pe Broadway.

Celebra arteră newyorkeză a fost închisă pe o porţiune importantă, pentru ca diaspora românească din metropola americană să participe la un spectacol cu artişti de „acasă“, iar evenimentul a fost menţionat şi în celebra publicaţie „Time Out NY“. Gazda evenimentului, Mihaela Rădulescu, a fost invitată să prezinte festivalul după un sondaj efectuat în rândul comunităţii de români de la New York, potrivit organizatorilor, Cristina şi Ştefan Minovici, descendenţi ai celebrei familii româneşti.

Printre cei care au susţinut recitaluri pentru spectatorii români şi americani s-au numărat Akcent, Floarea Calotă şi Ansamblul de dansuri populare Banatul. Un alt punct de atracţie al festivalului a fost prezentarea de modă a lui Cătălin Botezatu. Aflată în SUA, Mihaela Rădulescu şi-a propus, totodată, să continue seria interviurilor cu personalităţi care au câştigat Premiul Nobel.

După Orhan Pamuk, ea va mai realiza două interviuri cu câştigători ai prestigioasei distincţii, un laureat cu Nobel pentru pace şi un câştigător al premiului pentru fizică. Deşi Mihaela Rădulescu nu le dezvăluie, deocamdată, numele potrivit unor surse apropiate vedetei, unul dintre intervievaţi va fi fostul vicepreşedinte american Al Gore.

Ne puteți urmări și pe Google News