Mihaela Rădulescu, debut în regie

Mihaela Rădulescu, debut în regie

Curcubeu pentru Bere Gratis.

Mihaela Rădulescu a realizat un videoclip pentru piesa „Curcubeu“ a trupei Bere Gratis, producţie pentru care a semnat atât regia, cât şi scenariul. Până va găsi finanţare pentru filmul pe care doreşte să-l facă, „Zaraza“ (respins anul trecut de juriul CNC), Mihaela a realizat acest clip, filmat în întregime în studiourile Castel Film, care va fi difuzat pe posturile de televiziune în mai puţin de două săptămâni.

Apropiaţii spun că Mihaela, care a venit printre primii la Castel Film, la ora 6.30 dimineaţa, şi a plecat ultima, aproape de miezul nopţii, a fost foarte sigură pe ea, vorbind în cel mai corect limbaj cinematografic şi coordonând foarte bine echipa tehnică şi actorii de pe platoul de filmare.

Videoclipul are un mesaj social, în încercarea de a atrage atenţia asupra numărului de refugiaţi de pe teritoriul României, precum şi asupra problemelor cu care se confruntă aceştia. Pentru asta, vedeta şi-a imaginat un „curcubeu“ de rase umane, având drept figuranţi refugiaţi din China, Tanzania, Mali, Mongolia, Peru, India, Republica Moldova, Gabon, Camerun sau Burkina Faso. „Albumul pe care se află această piesă se numeşte «Revoluţie de catifea», aşa că mi s-a părut o idee foarte bună să nu fac un simplu clip de imagine, ci unul cu un mesaj social“, a declarat Mihaela Rădulescu.

Ne puteți urmări și pe Google News