Michael, ultimul show

Michael, ultimul show

Superstarul urma să susţină o serie de concerte la Londra în luna iulie. N-a mai fost să fie. Acum, fanii care aşteptau cu nerăbdare să-şi revadă idolul îşi vor primi banii înapoi.

Potrivit BBC, toţi cei care şi-au luat bilet de la United Kingdom O2 Arena, locul unde urmau să aibă loc concertele, sau de la agenţiile oficiale, îşi primesc banii pe bilete sau le pot schimba pe bilete la alte concerte. Însă cei care au făcut rost de bilete prin intermediari, de la persoane private, şi nu le-au cumpărat direct de la organizatori, nu-şi mai pot recupera banii.

Biletele s-au vândut ca pâinea caldă

50 de show-uri, începând cu 13 iulie, anunţau cu mare pompă revenirea pe scenă a regelui. Biletele la concertele din Londra s-au vândut cu o viteză ameţitoare: 11 bilete pe secundă, 657 pe minut şi aproape 40.000 pe oră.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fani din Japonia, Belgia şi Dubai au stat la coadă să-şi cumpere bilete la concert. Preţurile variau de la 50-75 de lire sterline şi ajungeau la aproape 800 de lire, bani în care intrau locuri în primul rând, recepţie cu şampanie şi o petrecere după concert.

Vezi mai multe despre viaţa şi moartea artistului, în categoria "A murit Michael  Jackson"