Michael Jackson, la tribunal

Michael Jackson, la tribunal

Lui Michael Jackson i se cer despăgubiri de 40 de milioane de dolari pentru nerespectarea unui contract, scrie „Daily Record”, Compania AllGood Entertainment a deschis o acţiune în justiţie la o curte din Manhattan, susţinând că vedeta pop n-a respectat o înţelegere semnată în noiembrie 2008, care prevedea organizarea unui concert cu toată familia Jackson în vara acestui an.

AllGood Entertainment susţine că acordul cerea ca Michael Jackson să nu susţină niciun concert înainte de acest eveniment şi nici în următoarele trei luni de după reprezentanţia cu Jackson 5.

Michael Jakson are programate mai multe spectacole în luna iulie, la Londra, la O2 Arena, astfel că AllGood susţine că starul, managerul Frank DiLeo şi promotorul AEG, au încălcat contractul semnat anul trecut.

Potrivit unor acte depuse la dosar, AEG ştia despre înţelegerea dintre Allgood, DiLeo şi Jackson, dar „datorită puterii pe care o are în industria concertelor live, i-a constrâns şi/sau i-a convins pe DiLeo şi pe Jackson să încalce înţelegerile cu AllGood”.

Ne puteți urmări și pe Google News

La concertul organizat de AllGood ar fi urmat să participe alături de Michael Jackson sora sa, Janet, şi cei patru fraţi din Jackson 5, Marlon, Jackie, Tito şi Jermaine.