Messi ar putea lipsi la meciul cu România. Azi se pun în vânzare biletele

Messi ar putea lipsi la meciul cu România. Azi se pun în vânzare biletele

Starul argentinian are vacanţă până pe 10 august, data inaugurării stadionului "Naţional" în amicalul cu "pumele".

Lionel Messi ar putea fi marele absent al amicalului România - Argentina, programat pe 10 august, pe "Naţional Arena" (ora 21.45, în direct la Pro TV şi la TVR). Presa iberică a anunţat că starul Barcelonei va primi vacanţă până pe 10 august, deoarece acum el participă cu naţionala la Copa America. Turneul găzduit chiar de Ţara Tangoului are programată finala pe 24 iulie.

Biletele se pun în vânzare începând de astăzi

Catalanii au drept de veto în privinţa participării deţinătorului "Balonului de Aur" la meciurile amicale ale naţionalei şi ar putea spune un "nu" hotărât deplasării acestuia în România.

Ne puteți urmări și pe Google News

Un alt amănunt care le dă fiori şefilor de la "Casa Fotbalului" este că FC Barcelona va juca pe 14 şi 17 iulie contra rivalilor de la Real Madrid în Supercupa Spaniei, astfel că riscul ca Messi să fie blocat creşte periculos de mult. Una dintre clauzele contractului cu sud-americanii prevede că dacă Lionel Messi nu va veni la Bucureşti, FRF nu le va mai plăti "pumelor" 1,3 milioane de euro, ci cu 200.000 de euro mai puţin.

Operaţiunea de comercializare a biletelor la partida de inaugurare a stadionului "Naţional Arena" va demara astăzi, deşi, iniţial, FRF anunţase data de 10 iulie. Tichetele se vor vinde exclusiv pe internet, pe siteurile www.biletefotbalonline.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro si www.eventim.ro.

O persoană nu poate achiziţiona mai mult de două bilete. Tichetele pentru suporterii de rând au fost împărţite pe patru categorii de preţuri (150 de lei, 100 de lei, 70 de lei şi 50 de lei), iar cele VIP costă între 200 şi 700 de lei.

Pe niciunul dintre siteurile care vor fi folosite ca intermediari pentru vânzarea tichetelor nu s-a prezentat circuitul clar pe care un suporter trebuie să-l parcurgă ca să pună mâna pe mult-râvnitul bilet.

Prima regulă va fi "primul venit, primul servit", dar nicăieri nu există o hartă a stadionului, de unde fanii să-şi aleagă mai uşor locurile dorite. Deşi FRF a anunţat ieri că biletele vor fi vândute începând de la ora 12.00 până pe 3 august, la aceeaşi oră, pe www.eventim.ro ora anunţată pentru startul comercializării este 11.00!

CUM SE PLĂTEŞTE

Reduceri doar pentru membrii fan clubului

Fanii au mai multe modalităţi prin care pot plăti biletele pentru partida cu Argentina: online, prin ramburs, mandat poştal sau cash (direct la sediile firmelor). Pe bilete.ro nu este necesar un cont pe respectivul site. Pe celelalte trei, contul este condiţie obligatorie. Suporterii care s-au înscris în nou-înfiinţatul fan club al naţionalei (n.r. - până acum sunt circa 600 de persoane) au dreptul să solicite câte trei bilete şi vor avea reduceri de câte 20 de procente. FRF a scos la vânzare pe cele patru site-uri 45.000 de tichete din totalul de 55.000.