Evenimentul Zilei > Actualitate > Mesaj Ro-Alert. Incendiu violent la Cluj. Oamenii au fost sfătuiți să stea în case. Orașul este înecat în fum. VIDEO
Mesaj Ro-Alert. Incendiu violent la Cluj. Oamenii au fost sfătuiți să stea în case. Orașul este înecat în fum. VIDEO

Mesaj Ro-Alert. Incendiu violent la Cluj. Oamenii au fost sfătuiți să stea în case. Orașul este înecat în fum. VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit la o hală din parcul Tetarom din municipiul Cluj-Napoca, Tăiatura Turcului. Intervin patru autospeciale, două autoscări și un echipaj SMURD.

Nu sunt informații până acum referitoare la existența unor elemente care prin natura lor să degajeze gaze toxice. S-a transmis mesaj Ro-Alert privind degajările abundente de fum către terminalele mobile din municipiul Cluj-Napoca și localitatea Baciu.

Hala are o suprafață de circa 600mp, iar în funcționează mai mulți operatori economici cu funcțiuni multiple. Fumul este vizibil în tot orașul.

Clujenii au primit un mesaj Ro-Alert, în care sunt anunțați în legătură cu acest incendiu și sunt sfătuiți să rămână în case: „Incendiu hală în mun. Cluj-Napoca în parcul tetarom 1 (Taietura Turcului) cu degajări mari de fum. Pentru asigurarea protecției rămâneți pe cât posibil în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum. Respectați recomandările pompierilor ISU Cluj”.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: