Merită să apelezi la o construcție gel pentru unghiile tale?

Merită să apelezi la o construcție gel pentru unghiile tale?

Merită să apelezi la o construcție gel pentru unghiile tale?

Încă din copilărie părinții ne-au învățat că mâinile trebuie să fie mereu curate și îngrijite, iar unghiile tăiate, fără urme de murdărie sub ele. Cu această preocupare au rămas în special reprezentantele sexului frumos, care se preocupă permanent să aibă o manichiură frumoasă. Din păcate, nu toate urmașele Evei se pot lăuda că au timpul fizic necesar să își facă manichiura regulat, așa că apelează la o soluție: construcție gel pentru unghii.

Printre cele mai cerute servicii la salonul de înfrumusețare

Potrivit celor care lucrează la un salon de înfrumusețare, sunt multe doamnele sau domnișoarele care apelează la o construcție gel. Este și normal, dacă ne gândim că în acest fel scapi de ”grija” manichiurii, care va arăta impecabil pentru o perioadă îndelungată. Și nu, nu este deloc ceva simplu, pentru că avem mai multe aplicații care se pot realiza cu ajutorul acesteia: construcție gel simplă, cu French permanent, protezare unghii, French permanent cu alungire de pat unghial și multe altele.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mâinile, cartea de vizită a unei femei

La fel ca tenul sau podoaba capilară, mâinile reprezintă un fel de carte de vizită a femeii. Oricât ar fi de atrăgătoare, de bine îmbrăcată, în momentul în care mâinile sunt neîngrijite, acea urmașă a Evei va fi în mintea ta catalogată drept neglijentă, și va fi destul de greu să scape de această caracterizare.

Aici intervine o construcție gel, care va arăta impecabil. Cu toate acestea, sunt multe vocile care susțin că nu este tocmai un obicei bun, pentru că distruge sănătatea propriilor unghii. Dar oare este adevărat sau nu?

De aceea, am decis să îți oferim, pe scurt, avantajele, dar și dezavantajele acestei metode, pentru ca tu să decizi dacă apelezi la ea sau nu.

Rezistență ridicată

După cum era și normal, am început cu avantajele. Dacă ai unghii fragile și/sau casante, nu au o formă care să îți placă sau ai obiceiul să le rozi atunci când ești în situații stresante, este normal să îți dorești o manichiură impecabilă.

Cu ajutorul dat de o construcție gel al parte de îndeplinirea dorinței și, în plus, de o rezistență ridicată a acesteia.

Durabilitate

Chiar și în cazul în care unghiile tale arată bine și sunt sănătoase, un French permanent nu strică niciodată. Nu doar că va arăta mereu perfect, dar nu va avea deloc de suferit.

Și știm cu toate că treburile casnice nu se fac singure, așa că mai mereu la sfârșitul unei zile de muncă ai parte de unghii rupte, ojă sărită și altele asemănătoare. Ei bine, cu o construcție gel de calitate nu trebuie să îți mai faci astfel de probleme.

Unghiile au exact lungimea dorită

Îți place ca unghiile să aibă o anumită lungime, dar din păcate în cazul celor naturale, cu greu reușești să le menții pe toate la același nivel. După cum probabil ți-ai dat seama, această problemă nu există atunci când apelezi la unghiile false. Acestea vor avea mereu dimensiunea preferată, vor avea forma ideală și vor fi și perfect simetrice. Ce ți-ai putea dori mai mult?

Varietate de modele

Manichiura este pentru multe femei o adevărată artă, iar unghia este ”pânza” pe care acestea își dau frâu imaginației, iar de aici rezultă o mulțime de modele, care mai de care mai interesante. Și ție îți plac, dar… Acum ai această posibilitatea, pentru că unghiile false sunt ideale pentru a fi personalizate după bunul plac. Efectiv spațiul este insuficient pentru a vorbi despre toate modelele, aplicațiile tridimensionale sau nu, ori chiar un piercing care poate fi aplicat pe unghie.

Oja rezistă mai mult

Ai deja unghii false, dar vrei să schimbi ceva, și anume culoarea unghiei. Nicio problemă, o poți face lejer, și în plus, lacul de unghii va rezista mult mai mult decât pe unghia naturală, și drept bonus, va avea și acel luciu pe care îl admiri în reviste sau când observi unghiile vedetelor. Poți schimba culoarea zilnic, sau poți reveni oricând la French-ul inițial, totul este foarte ușor.

Nu neglija unghiile naturale

Și am ajuns și la capitolul dezanvantaje. Mulți dintre cei care contest unghiile false sunt de părere că acrilul sau gelul folosit afectează sănătatea unghiei naturale, care devine mult mai fragilă.

De fapt, dacă unghia naturală este afectată, acest lucru se datorează în special pentru faptul că aceasta trebuie pilită ușor, pentru o mai mare aderență a gelului. Nimic complicat, și care nu afectează în mod ireversibil sănătatea unghiilor tale naturale.

Ai grijă la apă

Chiar dacă unghiile false au o rezistență ridicată, asta nu înseamnă că trebuie să uiți de îngrijirea lor. Atunci când stai prea mult cu mâinile în apă, riști desprinderea parțială sau totală a gelului. De aceea, de fiecare dată când speli vasele, sau ești nevoită să faci altă activitate care presupune ca mâinile tale să stea timp îndelungat în apă, pe cât posibil încearcă să porți mănuși de protecție.

Întreținere periodică

Chiar și în cazul unghiilor false, trebuie să te preocupi de întreținerea acestora. De regulă, cam la două-trei săptămâni trebuie să te duci la salonul de înfrumusețare pentru ”ajustarea” lor. Cu toate acestea, operațiunea poate fi făcută și acasă, dacă te pricepi la această activitate.

După cum vezi, sunt mult mai multe avantajele decât dezavantajele pe care o construcție gel le are. Practice, implecabile, nu se rup, nu costă exagerat de mult! Și, un ultim amănunt: dau dependență, așa că nu vei mai renunța la ele, pentru că sunt perfecte!

(P)