Markle, în vârstă de 38 de ani, a început să se teamă de „curierii” palatului. „Era convinsă că există o conspirație împotriva ei și, prin urmare, a decis împreună cu Harry să se mute la Frogmore Cottage”, a spus un prieten apropiat pentru The Sunday Times .

„Cred că s-a simțit ca un străin de la început. Aceasta nu era viața cu care a fost obișnuită și ea își dorea să iasă din această situaţie”

De asemenea, a început să se simtă izolată după ce şi-a abandonat mama și prietenii din LA. El a mai declarat că independența financiară a lui Meghan a fost motivul din spatele deciziei lui Harry de a părăsi Casa Regală și de a fugi din Marea Britanie spre însorita Californie.

„Unul din lucrurile cu care s-a luptat Meghan era că nu avea un venit”, a declarat prietenul. „Ea a muncit întotdeauna și cred că s-a simțit neîmplinită. Deşi avea libertate financiară la Casa Regală nu s-a împăcat cu situaţia de a nu face nimic”.

În ciuda rapoartelor că Harry, în vârstă de 35 de ani, se lupta să reziste în LA , cuplul s-a împrietenit cu multe vedete, printre care şi Adele. Iar Harry s-a împrietenit cu persoane importante din Silicon Valley și chiar cu Leonardo DiCaprio , relatează The Sunday Times.

„Sunt sigură că viața lor socială se va învârti în cercuri selecte cu oameni puternici în care pot avea încredere”, a declarat Melanie Bromley, E NBC, şi continuă: „Vor fi foarte atenţi atunci când vor decide să facă parte dintr-un grup social din LA, întrucât prietenia cu oameni greşit aleşi ar putea să le dăuneze imaginii”.

În timp ce cuplul așteaptă să se termine cu restricțiile de carantină, se bucură de timpul minunat din California şi de fiul lor de 1 an, Archie, într-un conac din Los Angeles, deținut de Tyler Perry: actor, regizor, scenarist și dramaturg american.

Imagini superbe cu acel conac unde stau Ducii de Sussex în prezent:

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE