Nu mai e un secret că Harry este nepotul preferat al Reginei şi că decizia sa este ca o lovitură pe la spate. Din acest motiv, la Palat, se duce o bătălie şi se fac planuri pentru a putea aplana scandalul iscat de Meghan şi Harry.

Între timp, Meghan s-a întors în Canada la micuţul Arche, iar Harry a rămas să negocieze cu familia sa

Meghan Markle s-a întors deja în Canada, lăsând înapoia sa furtuna declanşată de anunţul făcut împreună cu Harry. Ducesa de Sussex a plecat spre Toronto la fiul său rămas pe pământ canadian sub îngrijirea mamei sale. Iar pe Harry îl vor aştepta acum discuţii grele pentru a se pune la cale un acord care să convină ambelor părţi.

Numai că anumite lucruri nu se pot tranşa imediat

Aici vorbim de sume imense care i se cuvin lui Harry din partea mamei sale şi a reginei care şi-a cedat o parte din avere nepoţilor Harry şi William. Dar procesul de separare al averilor nu se poate face peste noapte spun experţii regali.

Si mai este o problemă, protejarea celor doi Sussex care costă peste un milion de lire sterline pe an. Până acum suma a fost plătită de contribuabili… sunt voci care spun ca paza lor să nu mai fie plătită din  bugetul Casei Regale şi să se descurce singuri. Oricum ar fi la finalul negocierilor, nu putem să nu constatăm că familia regală britanică trece prin transformări istorice.