Evenimentul Zilei > Opinii > Opinii EVZ > Să-l scăldăm pe ”medicul” italian în apa nouă a prostiei noastre. Poliția și Parchetul n-au reclamanți! Comentariu de Simona Ionescu
Să-l scăldăm pe ”medicul” italian în apa nouă a prostiei noastre. Poliția și Parchetul n-au reclamanți! Comentariu de Simona Ionescu

Să-l scăldăm pe ”medicul” italian în apa nouă a prostiei noastre. Poliția și Parchetul n-au reclamanți! Comentariu de Simona Ionescu

Să zic și eu ceva despre ultimele două mari scandaluri: Apa Nova si escrocul medical, venit din Italia ca sa pună țâțe româncelor și să le facă nasuri cârne.

În primul caz s-au vânturat apele franceze, ba că-i clor prea mult, ba că-i amoniu de la baliga deversată de o fermă, ba că ne intoxicăm, ba că ne umplem de bube dacă facem duș. Și dăi, si dăi cu declarații din toate părțile, căutând vinovatul/ții, că în lipsa unor protocoale nu mai putem avea informații asumate. Părțile scufundate în scandal au uitat să zică un lucru: În curând expiră contractul cu Apa Nova. Era interesant, nu?!

A venit frumusețea, apoi. Italianul cu 8 clase, parcangiu de meserie la el acasă, medic estetician, la noi, în Românica. A cerut și i s-a dat cod de parafă, pe semnătură de la DSP și din Ministerul Sănătății, managerii din 5 spitale l-au băgat în sălile lor de operații ca să facă pe chirurgul. Pe bani grei. Fără drept de practică la dosar, diplomă de facultate sau alte țidule fără de care un românaș de-al nostru n-ar putea să fie nici măcar registrator într-un spital. 

Nicio informație despre fantele ăsta, dovedit impostor în Italia și în Marea Britanie n-a transpirat dinspre băieții cu ochi albaștri din Băneasa sau din cei rămași prin ograda doamnei Carmen Dan. A venit însă Adina Albert, soția lui Viorel Cataramă, medic chirurg estetician și l-a reclamat la poliție pe macaronar. Informațiile ei și priceperea l-au dovedit pe escrocul talentat la bisturiu, dar fără școală.

Știți care e punctul comun al celor două scandaluri? În niciunul nu există victime, adică persoane reclamante. Nimeni nu s-a dus la spital ca să spună că s-a intoxicat cu apă, niciuna nu s-a dus la poliție sau parchet să spună că medicul care a intervenit asupra trupului ei ca s-o facă mai frumoasă i-a provocat ceva rău. Nici măcar o buză întoarsă aiurea nu s-a prezentat la organ. Macaronarul impostor a tulit-o din țară, semn că la el informația circulă, iar șefii instituțiilor noastre se agită acum să scoată bolovanii din apa noastră stătută și contaminată cu prostie.