Meciul de handbal dintre CSM Bucureşti şi HCM Baia Mare s-ar putea juca pe Arena Naţională, în 2015

Meciul de handbal dintre CSM Bucureşti şi HCM Baia Mare s-ar putea juca pe Arena Naţională, în 2015

Echipa feminină de handbal CSM Bucureşti îşi doreşte să evolueze în finala Ligii Naţionale, cu HCM Baia Mare, în aer liber, pe Arena Naţională

Gruparea bucureşteană are în plan organizarea unei partide în aer liber, în 2015, iar dacă această variantă nu va da roade, atunci se va încerca organizarea Bucharest Tropy pe arena din Capitală, în luna august a anului viitor. 

"Este timpul ca handbalul să treacă la un alt nivel de vizibilitate şi mediatizare, astfel că vom încerca şi noi să venim cu ceva nou. Aţi văzut cum au reuşit polonezii să umple un stadion întreg la Varşovia la un meci de volei (n.r. meciul de deschidere de la Campionatul Mondial din 2014)? Ne dorim acelaşi lucru şi noi pe Arena Naţională, la handbal.

Ar fi extraordinar să putem juca un meci cu HCM Baia Mare, din finala Ligii Naţionale, în aer liber, pe Arena Naţională. Federaţia trebuie însă să-şi dea acordul. Un astfel de eveniment trebuie organizat din timp, astfel că şi planurile trebuie întocmite devreme", a declarat Constantin Căliman, directorul general al CSM Bucureşti, pentru ProSport.

Ne puteți urmări și pe Google News