Meci-şoc în Primera Division. Valencia - Osasuna 3-3!

Meci-şoc în Primera Division. Valencia - Osasuna 3-3!

Una dintre codaşele campionatului spaniol, Osasuna Pamplona, a reuşit o revenire spectaculoasă aseară, pe terenul formaţiei Valencia CF - grupare calificată în optimile de finală în Liga Campionilor.

Roberto Soldado a deschis scorul pentru "lilieci", iar fundaşul lituanian Mario Stankevicius a dus scorul la 2-0, iar suporterii de pe Mestalla sărbătoreau deja o nouă victorie a Valenciei. Cu toate acestea, oaspeţii au dat semne de viaţă prin golul lui Juanfran Torres, însă Aduriz a stabilit scorul la pauză: Valencia - Osasuna 3-1.

În repriza secundă, gazdele au decis să practice un joc de aşteptare, şi asta i-a costat victoria. După o eroare a portarului Cesar Sanchez, Osasuna a scurtat din nou distanţa, prin Miguel Flano, iar cu trei minute înainte de finalul meciului, Carlos Aranda a punctat pentru 3-3.

În urma remizei, Valencia rămâne pe locul cinci în clasamentul din Primera Division, la trei puncte de Espanyol, ocupanta locului patru. De cealaltă parte, Osasuna este pe poziţia a 15-a. <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/pHzURwenWwc?fs=1&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/pHzURwenWwc?fs=1&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Ne puteți urmări și pe Google News