McCain acuză presa că îl favorizează pe Obama

McCain acuză presa că îl favorizează pe Obama

Echipa de campanie a candidatului republican la preşedinţia Statelor Unite, John McCain, acuză publicaţia LA Times că nu a făcut publică o înregistrare video în care Barack Obama vorbeşte despre prietenia sa cu activistul palestinian Rashid Khalidi.

"O mare organizaţie de presă interzice în mod intenţionat publicarea unei informaţii care ar putea dovedi adevăratele legături dintre Barack Obama şi Rashih Khalidi. Mai este doar o săptămână până la alegeri şi este regretabil că presa îl favorizează atât de evident pe Barack Obama", a spus purtătorul de cuvânt al republicanilor, Michael Goldfarb.

LA Times a ajuns în posesia înregistrării în aprilie 2008 şi a publicat un articol referitor la secvenţa în care Obama vorbeşte în termeni elogiatori despre Khalidi. Ziariştii americani au subliniat că promisiunea făcută furnizorului materialului video îi împiedică să publice înregistrarea.

"Los Angeles Times nu a publicat înregistrarea deoarece aceasta a venit din partea unei surse confidenţiale, care ne-a furnizat-o cu condiţia ca noi să nu o publicăm. Ne ţinem promisiunea făcută sursei", a fost poziţia publicaţiei, exprimată prin vocea redactorului-şef Russ Stanton.

Ne puteți urmări și pe Google News