Evenimentul Zilei > Politica > Mazăre, către Ponta: ”Bă, tu o să ai soarta lui Geoană!”
Mazăre, către Ponta: ”Bă, tu o să ai soarta lui Geoană!”

Mazăre, către Ponta: ”Bă, tu o să ai soarta lui Geoană!”

La reuniunea PSD de la Tulcea a avut loc un moment tensionat între premierul Victor Ponta și primarul Constanței, Radu Mazăre, acesta din urmă cerând rezolvarea problemei portului Constanța.

Surse citate de știripesurse.ro susțin că Radu Mazăre s-a enervat foarte tare și a bătut cu pumnul în masă. El i-a cerut, din nou, lui Victor Ponta să facă ceva în privința Portului Constanța.

Când s-a trezit cu un refuz, Radu Mazăre a început scandalul și chiar l-a amenințat pe Ponta: ”Bă, tu o să ai soarta lui Geoană!”, i-ar fi transmis Mazăre lui Ponta. El i-a promis lui Ponta că în campania electorală va suferi un eșec de proporții la Constanța, exact ca Mircea Geoană, un alt adversar al lui Mazăre.

Premierul a preferat să-l ignore pe Radu Mazăre, dar se pare că partidul îl vrea marginalizat. Mulți dintre seniorii PSD nu-l mai înghit deloc pe Mazăre și s-au arătat extrem de deranjați că acesta a venit însoțit de o parte dintre celebrele ”amazoane”.

Momentul care a pus capac a fost cel în care Mazăre s-a luat de gât cu Ponta și se pare că Mazăre va fi torpilat în interiorul PSD.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.