Evenimentul Zilei > Actualitate > Matteo Politi versus Adriana Bahmuțeanu! Nici polițiștii nu au fost atât de duri cu italianul care se dădea chirurg.
Matteo Politi versus Adriana Bahmuțeanu! Nici polițiștii nu au fost atât de duri cu italianul care se dădea chirurg.

Matteo Politi versus Adriana Bahmuțeanu! Nici polițiștii nu au fost atât de duri cu italianul care se dădea chirurg.

Matteo Politi a devenit un fenomen media după ce a fost eliberat din arest. Italianul anchetat acum penal pentru că s-a dat medic fără a avea studii în acest sens, și care a operat pe bandă rulantă, e tot mai des văzut la TV, în special în trustul Antenelor. Politi a pornit un adevărat serial în care își susține nevinovăția, dar nu se dă la o parte nici de la puțin scandal. Ieri, Adriana Bahmuțeanu l-a făcut cu ou și cu oțet în emisiunea lui Mihai Morar.

Matteo Politi a crezut că anchetatorii de la Secția 4 de Poliție au fost partea cea mai înfricoșătoare din tot scandalul în care e implicat. Dar, după ce a avut o confruntare cu Adriana Bahmuțeanu, e posibil ca opinia lui să se fi schimbat. Fosta soție a lui Silviu Prigoana a dezvăluit problemele de sănătate pe care l-a avut, în urma operației, o fostă pacientă a italianului. Se pare că femeia s-a ales cu sânii mutilați.

Planul lui Matteo Politi e mult mai complex decât se vede. Italianul fără diplomă de medic a știut că va fi prins de autoritățile române

"Dacă spui că eşti un doctor bun, ştii că trebuie să-i faci analize înainte de operaţie? Cum de n-ai văzut acea formaţiune? Orice formaţiune se vede! Asta e o vrăjeală de adormit copiii! Tu nativ eşti foarte talentat. Nu înţeleg cum de ai riscat ştiind că ai studii făcute în boscheţi, că ai nenorocit atâtea paciente?!", a spus, la început, Adriana Bahmuţeanu.  "Ce protocol domle? L-au văzut asistentele că nu ştia să-şi pună mănuşile. Tu ştii că un doctor de medicină estetică nu se ocupă de formaţiuni? Chirurgia cosmetică scoate noduli? Ai găsit un nodul şi de-asta nu i-a ieşit sânul femeii?!", a continuat Adriana Bahmuţeanu.

 

În replică, Politi a susținut că femeia avea probleme medicale înainte ca el să o opereze.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: