Pelicula va avea premiera mondială la New York Film Festival, pe 27 septembrie, și va fi disponibilă pe reţeaua de streaming din toamna acestui an.

După ce a ne-a lăsat să aruncăm o scurtă privire la „Irlandezul” lui Scorsese la începutul acestei săptămâni, Netflix a lansat și trailerul extins pentru cea mai așteptată epopee cu mafioți.

Filmul The Irishman, bazat pe cartea lui Charles Brandt, I Heard You Paint Houses, îl reunește pe Scorsese cu fosta sa muză Robert De Niro și cu Joe Pesci, laureat cu un premiu Oscar pentru interpretarea din Goodfellas. Filmul cu gangsteri îl are în distribuție și pe Al Pacino, care nu a mai lucrat până acum cu Martin Scorsese.

Lungmetrajul este o saga epică despre crima organizată din America de după cel de-al Doilea Război Mondial, expusă prin ochii veteranului de război Frank Sheeran (Robert de Niro), escroc şi asasin plătit care a lucrat pentru unele dintre cele mai cunoscute personaje ale secolului XX. Sheeran a jucat un important rol în dispariția lui Jimmy Hoffa, interpretat de Al Pacino. Din distribuţie mai fac parte Harvey Keitel, Bobby Cannavale, Anna Paquin şi Ray Romano.

 

Te-ar putea interesa și: